[phpbb 3.0 Gold] En İyiler

phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Dedekorkut07
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[phpbb 3.0 Gold] En İyiler

Mesaj gönderen Dedekorkut07 »

MOD başlığı: Top Poster
MOD tanımı: Üye mesaj sayasını gösterir
MOD Version: 0.1.0
phpBB Version: 3.0 Gold
Format: MODX

Demo

Download:
Dosya ekleri
top_posters_0_1_0.zip
(25.34 KiB) 436 kere indirildi
En son Dedekorkut07 tarafından 30.12.2007, 02:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
kdrucr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [RC3] Top Posters

Mesaj gönderen kdrucr »

Kod: Tümünü seç

INSERT INTO `phpbb_config` (`config_name`, `config_value`, `is_dynamic`) VALUES ('amount_top_posters', '10', '1');
INSERT INTO `phpbb_config` (`config_name`, `config_value`, `is_dynamic`) VALUES ('top_posters_hours', '24', '1');

Lütfen biri bunu nasıl yapacağımızı açıklayabilir mi?
Kullanıcı avatarı
everest
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [RC3] Top Posters

Mesaj gönderen everest »

kdrucr yazdı:

Kod: Tümünü seç

INSERT INTO `phpbb_config` (`config_name`, `config_value`, `is_dynamic`) VALUES ('amount_top_posters', '10', '1');
INSERT INTO `phpbb_config` (`config_name`, `config_value`, `is_dynamic`) VALUES ('top_posters_hours', '24', '1');

Lütfen biri bunu nasıl yapacağımızı açıklayabilir mi?
cpanel veya plesk panel yada daha başka her ne kullanıyorsan artık oraya gidip veritabanının vbmyadminden sql sorgusu yapacaksın farkındayım biraz karışık oldu ama idare et :P
»»» The eclipsing ™ «««
Yardımlarından dolayı phpbbturkey'e teşekkürler...
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!..
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [phpbb 3.0 Gold] En İyiler

Mesaj gönderen basoglanh »

Nasıl üye mesaj sayısını gösterir. Yani biraz daha açık yazsan daha iyi olurdu. Zaten Üye mesaj sayısını herkes görebiliyor
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
everest
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen everest »

basoglanh yazdı:Nasıl üye mesaj sayısını gösterir. Yani biraz daha açık yazsan daha iyi olurdu. Zaten Üye mesaj sayısını herkes görebiliyor
Sitenin en altında en yüksek mesajlara sahip olan belli sayıda (10 mesela) üyeleri gösterir kimler online kısmında. yani şu 1000 , bu 904, o 456 falan fıstık işte ;)
»»» The eclipsing ™ «««
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen basoglanh »

Tamam böyle daha iyi oldu. Ama benim foruma olmadı :)
Yeni bir güne gülümse !
rota
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen rota »

...
umtylkn
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen umtylkn »

nasıl yapcaz bunu ya bir yardım edin dosyayı mosyayı nereye kopyalıcaz o kodu nereye koycaz msn adresim bu yardım edebelicek varsa eklesin lutfen simdiden tesekkurler hayattayim@windowslive.com :| :| :| :| :|
umtylkn
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen umtylkn »

ya lutfen yardımcı olun phpbb de yeniyim bu eklentiyi nasıl yapcam hiçbir bilgim yok ne yapmam gerekli.yardım edecek arkadaslarıma şimdiden teşekkur ederim...
Kullanıcı avatarı
everest
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen everest »

umtylkn yazdı:ya lutfen yardımcı olun phpbb de yeniyim bu eklentiyi nasıl yapcam hiçbir bilgim yok ne yapmam gerekli.yardım edecek arkadaslarıma şimdiden teşekkur ederim...
Dosyaları indirdikten sonra içindeki kurulum dosyasını aç orada yönlendirir seni zaten şu dosyayı aç bu dosyaya şunu ekle falan diye olmada kurulum makaleleri var ara sitede mevcut mod kurulum makalesi diye ;)
»»» The eclipsing ™ «««
Kilitli

“3.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 4 misafir