google sitemapımda dizine urlleri almıyor

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
poetry
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

google sitemapımda dizine urlleri almıyor

Mesaj gönderen poetry »

merhabalar 63 sayfalık bir forum phbb3 yaptım ve bunu sitemap generatıorla sitemap xml dosyasını google hesabımdam ekledim ama sitemap sonucunda listede 63 url oldugunu googlein indexe 0 dizinaldıgını sölüyor.
sizce ney yapmma lazım
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: google sitemapımda dizine urlleri almıyor

Mesaj gönderen basoglanh »

Sorun yapmana gerek yok sitemap xml olarak eklenenlerin hepsinde Google hesabından baktığında şu kadar url var diyo. Dizine eklenen url sayısı ise 0 olarak gösteriyor. Ama google botu siteden hiç gitmiyor. Şahsen bende öyle. Site haritasını ekledikten sonra devamlı google online olarak duruyor. İnşallah böyle gider. :) Yahooyada bir çare bulmak lağzım bu yahoonun webmaster araçları varmı herhangi bir bilginiz varmı.
Yeni bir güne gülümse !
poetry
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen poetry »

ama sitemin eski indezi duruyor.phbb3 e geçtigimden beri google yeni halini indexe almıyor eski indexi gösteriyor.bazı anahtar arama kelimerinde olan sitem aynı aramalarda su an googleda yok
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Valla yanlış anlama ama sitenden pek birşey anladığımı söyeleyemeyeceğim. Maşallah çok emek vermiş olmalısın çok fazla sayfan var. Google web araçlarına üye olduysan ve google sitemap hazırlayıp gönderdiysen ve google sitemapını kabul ettiyse yani sitemapına baktığın zaman durum olarak tamam yzaıyorsa sorun yok demektir. Benim sitemapım http://www.kuscular.org/googlesitemap.php olarak ve google web araçlarıda kabul etti.Ama bendede dizine eklenen url sayısına 0 diyo bakıyorum googlea en azından site yeni olmasına rağmen 80 e yakın url kaydetmiş. Bende sorun yok şu anda sende sitende forumu bulamadım zaten. bakmak isterim yollarsan adresi sevinirim..
Yeni bir güne gülümse !
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Ve ayriyetten google kaydettiğin site için doğrulama yapman gerekli sana bir kod veriyor bunu indexine ekliyorsun bildiğim kadarıyla.

Bazı sayfalarında karakter sorunu var sanırım Örnek olarak http://www.avsa-avsa.com/reklam.html Buradaki yazılar biraz karışmış.. Bilgine.. :wink:
Yeni bir güne gülümse !
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir