[3.0.2] M-Plasma (v2.0)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[3.0.2] M-Plasma (v2.0)
Tema Adı : M-Plasma (Mavilim-Plasma)
Tema Sürümü : 2.0
Yazar : Kyon (Şu An Kullandığım Nickim)
phpBB sürümü : 3.0.2
Ön izleme : http://foruz.net/index.php?style=7
Ekran Görüntüsü :
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Sürüm Notları :
1) XHTML'ye tam uygunluk sağlanmıştır. [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
2) CSS'ye tam uygunluk sağlanmıştır. [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Tüm Buglar Ve Eksikler Giderilmiştir.
Not: Akansu arkadaşıma çok teşekkür ediyorum tüm yardımlarından dolayı o olmasa hiçbirşey yapamazdım.
Tema Sürümü : 2.0
Yazar : Kyon (Şu An Kullandığım Nickim)
phpBB sürümü : 3.0.2
Ön izleme : http://foruz.net/index.php?style=7
Ekran Görüntüsü :
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Sürüm Notları :
1) XHTML'ye tam uygunluk sağlanmıştır. [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
2) CSS'ye tam uygunluk sağlanmıştır. [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Tüm Buglar Ve Eksikler Giderilmiştir.
Not: Akansu arkadaşıma çok teşekkür ediyorum tüm yardımlarından dolayı o olmasa hiçbirşey yapamazdım.
En son Evil Ken tarafından 14.07.2008, 23:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 10 kere düzenlendi.
Re: M-Plasma v1.0
ellerine sağlık çok güzel olmuş çok teşekkür ederim davamını dilerim 

Re: M-Plasma v1.0
Hayırlı olsun kardeşim.. Mavilim temasından daha ahenkli olmuş (:
Mavi renklerin uyumu harika, daha böyle çok renk çeşitlemeleri yapacağız inşallah...
Mavi renklerin uyumu harika, daha böyle çok renk çeşitlemeleri yapacağız inşallah...
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
phpBB3 Temaları | SufiForum
phpBB3 Temaları | SufiForum
Re: [3.0] M-Plasma v1.0
Ne demek aga 
sen olmasan ben ne yaptım ki

sen olmasan ben ne yaptım ki

Güzel bir tema olmuş, teşekkürler.
Yanlız Yeni Link rengiyle Linklerin üzerine fare ile gelinceki renkleri subsilver2 temasıdaki turuncuyu kullansanız butonları ile güzel bir uyum sağlar.
Yanlız Yeni Link rengiyle Linklerin üzerine fare ile gelinceki renkleri subsilver2 temasıdaki turuncuyu kullansanız butonları ile güzel bir uyum sağlar.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
turuncu gitmez bu temayaDn_35 yazdı:Güzel bir tema olmuş, teşekkürler.

subsilver butonu kullamışsınız butonlardaki yazılar turuncu, uyumlu olsun diye sadece görüştü...
sonuçta temayı hazırlayan sensin tercih sana kalmış.
sonuçta temayı hazırlayan sensin tercih sana kalmış.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Re: [3.0] M-Plasma (v1.0)
vbulletin temasından (hani just like vbulletin olan) daha güzel ve orijinal duruyo. Bi de şu linklerin altını çizme olayını hallettik mi süper bir temadır kendisi. Emeği geçenlere teşekür ederiz. İnşallah uygun bi mecrada kullanma fırsatı buluruz.
Re: [3.0] M-Plasma (v1.0)
Bu temayı kendimce editledim ama anasayfada konular ve alt forumlar altı çizgili bunu nasıl kaldırabilirim
http://www.sevdadansi.com
http://www.sevdadansi.com
Re: [3.0.1] M-Plasma (v1.2)
temayı phpBB 3.0.1'e uydurdum ve genel bir temizlik yaptım afiyet olsun 

- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [3.0.1] M-Plasma (v1.2)
öncelikle teman cok güzel ve bir o kadarda hoş, emegine saglık indirdim ve kurdum ben dahil herkes cok begendi ama üstteki logo olan yere flash eklemeye calısınca seklini bozdum ve kaldırmak zorunda kaldım, buna nasıl flash ekleyebilirim biri yardımcı olursa cok memnun olurum...
Re: [3.0.1] M-Plasma (v1.6)
kod ve grafik optimizasyonu yapıldı . afiyet olsun 

ellerine sağlık evilken eskiden ilk çıkcağı günü dört gözle bekliyordum ama vb butonları kullanmak yasakmış hevesim kaçtı
:hehe: 

gerçekten çok güzeL...
siteme uzun zamandır bi tema kurucam ama korkuyorum hatalı çıkar bozarız siteyi diye.. şimdi bunu kurmayı deniyeceğim inş. olur
siteme uzun zamandır bi tema kurucam ama korkuyorum hatalı çıkar bozarız siteyi diye.. şimdi bunu kurmayı deniyeceğim inş. olur

benim sitede portal var bunu kuruyorum forum'a .. portal'da hata veriyor body falan ne yapıcaz ? 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir