subsilver2 Stiline Gecis !!
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
subsilver2 Stiline Gecis !!
subsilver2 stilini aktif hale getirdim zaman forumda yazilan mesajalra cevap veremiorum + yeni başlık acamiorum yardımcı olabilicek kimse var ?
Re: subsilver2 Stiline Gecis !!
nasıl yapamıyorsun...
Bukadar bilgiyle nasıl cevap verilir. Site adresinide profiline eklersen görme şansımız olur...
Bukadar bilgiyle nasıl cevap verilir. Site adresinide profiline eklersen görme şansımız olur...
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
ok buyur hocam ekledim site adresini.
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
tr dil butonlarını attınmı?
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

hocam ilk defa forum kuruyorum şansimada bu denk geldi. diğer still yukledim zaman herhangi bir sorunla karsılasmıorum + anladiğim kadariyla tr butonlarını yuklenmediği zaman sacma sapan hatalar verior mesela login olmadan forumu turkce okuyamıyorsun ama onları hallettim sadece su anda subsilver2 stiline gecince böle bir hata veriyor.
hay allah ya burdadami yardim edebilcek kimse yok ?
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
subsilver2->imageset-> klasörü içerisinde tr isimli bi klasör varmı? yoksa subsilver2 nin tr dil butonlarını indir ftp de imageset içerisine gönder.
ftp ne şimdi = dersen ftp dosyalarının bulundugu alan
bu klasörler nerde şimdi dersen = ftp nin oldugu yerde
yani forumu kurarken dosyaları attıgın yerde...
ftp ne şimdi = dersen ftp dosyalarının bulundugu alan
bu klasörler nerde şimdi dersen = ftp nin oldugu yerde

- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
phpbb3 de hiçbi hata mevcut değil. sen login olmayınca forumu ingilizce göriyosan forumun dili ingilizcedir.türkçe yaparsın ayarlardan olur biter.
butonlar gözükmüyorsa bu sitede arama yaparsın karşına abartmıyorum 100 lerce sonuç çıkar...
ayrıca bu sitede demi yardım edecek kimse yok dersen kimse sana yardım etmez... çünkü kimse sana yardım etmek zorunda değil...
butonlar gözükmüyorsa bu sitede arama yaparsın karşına abartmıyorum 100 lerce sonuç çıkar...
ayrıca bu sitede demi yardım edecek kimse yok dersen kimse sana yardım etmez... çünkü kimse sana yardım etmek zorunda değil...

ok tesekkurler
1 tr klasoru olusturup icine bu sitede buldum gifleri attim aynı anlatildiği sekilde sorada ftp nin icinde subsilver imageset klasorunun icine attim lakin deişen hic bisi olmadi..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 3 misafir