çevrimiçi listesi yardım

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
DeNiZ
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

çevrimiçi listesi yardım

Mesaj gönderen DeNiZ »

son xxx dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır

arkadşlar anasayfada bulunan çevrimiçi kişilerde xxx dakikayı nasıl kaybederiz
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Re: çevrimiçi listesi yardım

Mesaj gönderen phpbb6 »

language/tr/common.php de VIEW_ONLINE_TIME ile tanımlanmış satırdan oynayabilirsin, ancak php tarafı hata hata verecektir
Kullanıcı avatarı
mavideniz
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mavideniz »

DeNiZ yazdı:son xxx dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır

Yönetim panelinden değiştirebilirsin. Yönetim panelinde yeri mevcut. Ama orada bir uyarı var ayarları yükseltmeniz çok sayıda işlem yapmayı gerektirecektir uyarısı var. Bence aynen bırakmakta fayda var.
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

mavideniz yazdı:
DeNiZ yazdı:son xxx dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır

Yönetim panelinden değiştirebilirsin. Yönetim panelinde yeri mevcut. Ama orada bir uyarı var ayarları yükseltmeniz çok sayıda işlem yapmayı gerektirecektir uyarısı var. Bence aynen bırakmakta fayda var.

Kaybetmek ile süreyi uzatmak/kısaltmak farklı şeyler bence.
Kullanıcı avatarı
mavideniz
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mavideniz »

pardon çevrimiçileri sormuş çevrimiçileri değiştiremez hata verecektir direk sql den alıyor. Dakikayı yönetim panelindeki yerinden değiştirebilir onu söylemiştim. Değiştirme yeri mevcut. (Son 10 dakika son 120 dakika vs değiştirebilir bunda sorun yok panelden yapabilir bunu hata da vermez ama işlem yükünü arttırır)
DeNiZ
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen DeNiZ »

sağollun arkadaşlar evet olmuyor en ufak harf değişikliğinde forum berbat görünüm aalıyor :shock:
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 4 misafir