merhaba arkadaşlar
mybb kullanıyodum phpBB3e geçtim!
takıldıgım bi kaç yer var umarım yardımcı olurusunuz sitede aradıgım kadarıyla istedigimi yapamadım
1.sorum avatarlarımı /images/avatars/gallery dizinine kopyaladım ama hiçbiri gözükmüyor ?
2.sorum hızlı cevap eklentisini indirdim aynen denileni yaptım kodları değiştirdim inculades dizinine functions_quick_reply.php dosyasını yolladım ama oda olmadı acaba yönetim panelinden bişeyler yapmam gerekiyomu mybbde öleydi beceremedim ?
3.sorum portalı indirdim phpBBportal ondanda hiç bişey anlamadım :S ?
yardımlarınızı bekliyorum bu üç sorunumun ayrıntılı açıklamasını yazarsanız sevinirim..
selametle..
phpBB Eklenti Özelligi Hakkında Bi Kaç Soru ?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: phpBB Eklenti Özelligi Hakkında Bi Kaç Soru ?
avatarları docs dizinine veya /images/avatars/gallery/docs olarak at görüntülenmesi lazım. Bazen cpalende tanımsız oluyor ondan da kaynaklanabilir. install/database_update.php yi adres çubuğundan bir kez açmalısın.
avatar sorunum halloldu çok saol hojam aynen dedigin gibi /images/avatars/gallery/docs dizini şeklinde hallettim.
kaldı iki sorunum
kaldı iki sorunum

ya arkadaşlar yardımmm etmiycekmisiniz ????
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
2. ve 3. sorularının cevabı aynı. phpbb de mod kurulumu biraz farklı. sitede arama yaparken modx formatındaki modların kurulumu hakkında bilgi edinebilirsin.
kısaca ben şöyle acıklayayım. install.xml dosyasını tarayıcınla çalıştırcaksın ve ordaki yapmanı istediği şeyleri teker teker yapacaksın. ardındada yönetim panelinden zulaları (önbelleği) temizle yapacaksın.
aşağıdaki linki incelemeni tavsiye ederim..
viewtopic.php?t=108
kısaca ben şöyle acıklayayım. install.xml dosyasını tarayıcınla çalıştırcaksın ve ordaki yapmanı istediği şeyleri teker teker yapacaksın. ardındada yönetim panelinden zulaları (önbelleği) temizle yapacaksın.
aşağıdaki linki incelemeni tavsiye ederim..
viewtopic.php?t=108
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir