YEDEĞİ GERİ YÜKLEME SORUNU

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

YEDEĞİ GERİ YÜKLEME SORUNU

Mesaj gönderen finansmy »

merhaba bu sistemi 1 aydır kullanıyorum ve kurduğuma bin pişman oldum 1 ayda 350 üye geldi siteye.
Panelden bir başlığı sildim sonra forumlar birbirine geçti, düzeltmek istedikçe iyice karıştı (daha öncedende olmuştu komlpe sildim) ve sonunda yine komple sildim yedek aldım diye seviniyordum yedeği geri yükledim yeni bi forum açıp silmek istediğimde forum komple yok oluyor, "bu sitenin hiç bir forumu yok diyor" kullandığım sürüm gold, linux da kurulu.
url: http://www.guncelborsa.com/forum (herşey normal görünüyor)
Ne yapabilirim yardımcı olabilirmisin msn: finansmy@hotmail.com
Kullanıcı avatarı
mavideniz
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: YEDEĞİ GERİ YÜKLEME SORUNU

Mesaj gönderen mavideniz »

phpmyadmin den yedeklerini yükledikten sonra adres çubuğundan insall/databese_update.php yi çalıştır
olması gerekiyor. Olmazsa phpbb3 ü yeniden indir ftp den tekrar üzerine yazdır.
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

sğl dostum yediği aldım şimdi sql sildim tekrar yeni forum oluşturup yedeği üstüne eklicem olurmu dersin böyle. birde msn adresin varmı benimki finansmy@hotmail.com
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşlarrrrrrr admin kontrol panelinde forumlar görünüyor fakat. sitede görünmüyor. nedendir
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

finansmy yazdı:arkadaşlarrrrrrr admin kontrol panelinde forumlar görünüyor fakat. sitede görünmüyor. nedendir
izinlerden
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

dostum izinler de değişiklik yapmadım yedekdeki izinler neyse yedeği geri yükleyince forum göründü zaten fakat forumda ekleme çıkarma işlemi yapınca yok oluyor. msn den görüşebilirmiyiz. finansmy@hotmail.com
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 4 misafir