İLk mesajda reklam göstermek?

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
esadow
Kayıtlı Kullanıcı

İLk mesajda reklam göstermek?

Mesaj gönderen esadow »

arkadaşlar phpbb3 gold sürümde sadece ilk mesajıın içinde reklam göstermek istiyorum bunu nasıl ypabilirim denedim ama bu sefer yazılan her mesajda gösteriyo ben sadece ilk mesajda olsun istiyorum yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin!
**Websitemi yazamıyorum çünkü yetişkin içerik! yöneticiler bu şekilde olmasını istiyooree,haberiniz olsun istiyoree**Destek veremeyiz demeyin sonra:)
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: İLk mesajda reklam göstermek?

Mesaj gönderen basoglanh »

Reklam modunu eklediniz mi?
Yeni bir güne gülümse !
eXspet
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen eXspet »

ilk mesajda reklam için buraya bakabilirsin

bu arada Phpbb 3 için admin panelden yönetilen bir reklam yönetim sistemi çıktı mı?
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen basoglanh »

Evet çıktı ben kullanıyorum..
Yeni bir güne gülümse !
esadow
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen esadow »

tamamdır arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler.kolay gelsin.
**Websitemi yazamıyorum çünkü yetişkin içerik! yöneticiler bu şekilde olmasını istiyooree,haberiniz olsun istiyoree**Destek veremeyiz demeyin sonra:)
destroturka
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen destroturka »

eXspet yazdı:ilk mesajda reklam için buraya bakabilirsin

bu arada Phpbb 3 için admin panelden yönetilen bir reklam yönetim sistemi çıktı mı?
gösterdiğiniz yerden uygulamaya çalıştım, şimdi de site açılmıyor:(
ne yapacağımı bilemiyorum...

edit: aynı zamanda ftp ye de giremiyorum, ne yapacağımı bilemez haldeyim. host yöneticisine mail attım cevap bekliyorum arkadaşlar lütfen tehlikeli olabilecek tavsiyelerden kaçınalım.

edit: sorun halloldu ama o adrestekileri ben çalıştıramadım. yinede linki veren arkadaşa teşekkürler
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] ve 1 misafir