[3.0.4] Simple Blog

phpBB 3.0.x sürümleri için yayınlanan yeni stiller ya da temaların duyuruları için bu forumu kullanabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[3.0.4] Simple Blog

Mesaj gönderen akansu »

Tema Adı : Simple Blog
Tema Sürümü: 1.0
Yazar: AkaNSu
phpBB sürümü: 3.0.4
Güncelleme Notları: Aslında bu temaları güncellemeyecektim ama elim değmişken hepsini güncelleyeyim dedim. Son derece optimize edilmiş ve hatarlardan arındırılmış haldedir.Envision teması için yaptığım yenilikleri bu temaya da ekledim.Temanın genişliğini 100px arttırdım. Yazı boyutlarını biraz ufalttım.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Önizleme: http://phpbb3styles.foruz.net/theme.php?theme=10

indir: http://www.foruz.net/indir/simpleblog304.rar

Temel Yapı SubSilver2
Uyarlama Simple Blog 1.0
Butonlar : Serenity Cyan + Prosilver
--------------------------------------------------------------

/styles/simpleblog/template/menu.html

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

----------------------------------------------------------------

[ resmi görüntülemek için tıklayın ] [ resmi görüntülemek için tıklayın ]

----------------------------------------------------------------

İyi günlerde kullanın ve lütfen sitil imzalarını silmeyin...
En son akansu tarafından 22.04.2009, 02:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 5 kere düzenlendi.
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
rohantürkiye
Kayıtlı Kullanıcı

Re: [3.0] Simple Blog

Mesaj gönderen rohantürkiye »

Çok sağol gerçekten güzel bir çalışma olmuş.

Şu an için forumu localden kurup Mod denemeleri v.s yapıp hepsini bitirince sayfayı açmayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle yardımcı olursan bu temayı düşünmek istiyorum.

Şu yukardaki Home | SimpleBlok | Downloads | v.s v.s gibi olan kısmı değiştirmek istiyorum ama overall_header veya simple_header da değillermiş. Menu, Menu1 ve Menu2 ye baktım Menu dosyasının içinde buldum kodları ama ne yapsam değiştiremedim.

Yardımcı olursan sevinirim.
skyline
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen skyline »

değişiklikleri yaptıktan sonra önbelleği ve zulaları temizleyin olmadı şablonları yenileyin değişecektir :)
rohantürkiye
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen rohantürkiye »

Önbellek ve zula denilen yerleri Admin control panelinde arıyorum arıyorum ama bulamıyorum nedense. Ya bende bir körlük oluştu yada benimkinde bir eksiklik var. :?

EDİT: Tamam buldum ve yaptım değişti. Yardım eden arkadaş çok teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

Geç de olsa phpbb 3.0.4 için güncellendi..Tavsiye edebileceğim ağır bir tema , kod içeriğine güvenebilirisiniz. Güncellemek için geciktim ama o esnada edindiğimiz çeşitli tecrübelerden görünümü aynı olsa da neredeyse yepyeni bir tema çıktı ortaya ;)
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
Kilitli

“3.0.x Stil Tanıtımları & Duyurular” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir