phpBB-3.0.RC5_to_3.0.RC7 Admin Panel Erişimi Hata
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
phpBB-3.0.RC5_to_3.0.RC7 Admin Panel Erişimi Hata
RC5 den RC7 ye güncelleme yaptım güncellerken hiç bir sorun yoktu. Forumu normal Admin girişi yapabiliyorum fakat admin panele erişim yok. Daha önce adm cache klasörlerini chmod 777 yapınca giriş oluyordu şu anda sorun var.
Sorunun sebebi nedir?
Genel Hata
Yönetim Kontrol Paneline erişmek için şifrenizi girmelisiniz.
Sorunun sebebi nedir?
Genel Hata
Yönetim Kontrol Paneline erişmek için şifrenizi girmelisiniz.
Re: phpBB-3.0.RC5_to_3.0.RC7 Admin Panel Erişimi Hata
Kardeş aynı sorun ben de de oldu..
sürüm güncellemesinden sonra RC7 ye uygun bir stil yüklemen gerekiyor..
Yükledikten sonra şu an kullandığın stilin adını değiştir (phpbb3/styles/.....)
Örneğin (prosilver ->> prosilver2)
ve sonrasında yeni yüklediğin RC 7 uyumlu stilin adını ve içindeki style.cfg dosyasındaki "name:" kısmını prosilver yap..
sonrasında phpbb3/cache/... altındaki dosyaları sil...
forumdan tekrar giriş yap.. admin paneline ulaşabiliyorsun.. istediğin rc7 uyumlu stili kullanabilirsin artık...
ve sonrasında yeni yüklediğin RC 7 uyumlu stilin adını ve içindeki style.cfg dosyasındaki "name:" kısmını prosilver yap..
forumdan tekrar giriş yap.. admin paneline ulaşabiliyorsun.. istediğin rc7 uyumlu stili kullanabilirsin artık...
zabidin açıklamaların için teşekkür ederim.zabidin yazdı:Kardeş aynı sorun ben de de oldu..
ancak stil demişsin rc07 için orijinalden başka sitil bulamadım. Stil konusunda link verebilirsen sevinirim. diğerlerini aynen dediğim gibi yaptım. Halen Admin panele giremiyorum. Girmek için iki tane forum kurdum rc05 olandan giriyorum yedeklerimi alıyorum. Peki niye rc05 kullanmıyorsun diyeceksin. rc05 bir müddet idare ediyor daha sonra tema tamamen kayboluyor sadece yazılar görünüyor saçma sapan bir görüntü ortaya çıkıyor.
Ayrıca rc07 güncellemesinden sonra üyelerde kaydolamıyor.
reklam olmadığını düşünerek linki veriyorum.
http://mavi1.org/forum/ucp.php?mode=reg ... 1815182efe
koşulları kabul ediyorum dememe rağmen üye giriş de iptal
yani üst süreme güncellediğime pişman oldum demesen yalan olur.
hoşçakalın.
aynı sorun bendede var , çözüm bulabildiniz mi?
Mükemmelsin yazabidin yazdı:Kardeş aynı sorun ben de de oldu..

subSilver+ temasını nezaman kullansam yönetim paneline giremiyorum.. Sırf bu yüzden 2 kere sil baştan phpBB3 kurdum

Anlayan biri şu subSilver+ temasını bir kontrol etsin

Park's Mania fun factory : Feel the difference â„¢
ForumUp Türkiye : ForumUp Türkiye Destek sitesi
"Her Zaman Fark Yarat!"
ForumUp Türkiye : ForumUp Türkiye Destek sitesi
"Her Zaman Fark Yarat!"
Bendede aynı sorun oldu. Phpbb 3.0 kullanıyorum uyumlu diye Totem diye bir tema yükledim. Yönetim paneline giremiyorum. Database den, default sytle değişkenini 1 yaptım. prosilver default tema oldu, fakat bu da sorunu çözmedi. Normalde default olarak phpbb ilk kurulduğunda prosilver olarak geliyor. Böyle bir sorun yaşamamıştım. Fakat şimdi prosilver gözüktüğü halde yönetim paneline girerken tekrar şifre doğrulama kısmında, Genel hata şifre girmelisiniz diyor. Site adminiyim giriş yapamıyorum
Napıcam ya.
adres bu http://sirdefteri.mutfaksirlari.com/index.php

adres bu http://sirdefteri.mutfaksirlari.com/index.php
Alttaki sql kodu veritabanında,
tüm kullanıcılara 1 nolu sitili atar, (1 nolu güncel bir prosilver tahminen - 1. satırdaki kod)
sonra varsayılan sitili de 1 nolu sitil yapar, (2. satırdaki kod)
sonra da kullanıcıların sitil tercihini gözardı eder.. (3. satırdaki kod)
Bu kodu phpMyadmin de çalıştırdıktan sonra,
ftp ile hosting hesabına girip
phpbb3/cache/ klasöründeki (.htaccess ve index.htm hariç) tüm dosyaları silerek
cacheyi/ diğer adıyla zulayı temizlemen gerek.. O zaman prosilver çalışmalı.. eğer güncel sürümse..
tüm kullanıcılara 1 nolu sitili atar, (1 nolu güncel bir prosilver tahminen - 1. satırdaki kod)
cacheyi/ diğer adıyla zulayı temizlemen gerek.. O zaman prosilver çalışmalı.. eğer güncel sürümse..
Kod: Tümünü seç
UPDATE `phpbb_users` SET `user_style` = 1;
UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = '1' WHERE `config_name` = 'default_style';
UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = '1' WHERE `config_name` = 'override_user_style';
Yazdığın sql deki işlemleri daha önce forumda bulduklarıma göre elle yapmıştım. Şimdi birde senin sql i çalıştırdım ve cache deki dosyaları sildim. Fakat .htaccess dosyasını daha önce forumdaki bir arkdaşın, cache deki bütün dosyaları silin yazması üzerine silmiştim. cache klasöürünü bomboş yaptım yani ve denediğimde yine çalışmadı. Prosilver güncel sürüm olmalı çünkü ilk kurduğumda phpbb 3.0 ile birlikte geldi ve çalışıyordu. Ne zaman ki Totem diye salak bir tema yükledim ozaman giriş yapamadım bir daha. Benim anlamadığım şuan prosilver a geçmiş olmasına rağmen neden hala çalışmadığı.
phpbb 3.0 ın dosyalarını tekrar üzerine yazdırsam, çözülür mü sence?bplr yazdı:Alttaki sql kodu veritabanında,
cacheyi/ diğer adıyla zulayı temizlemen gerek.. O zaman prosilver çalışmalı.. eğer güncel sürümse..Kod: Tümünü seç
UPDATE `phpbb_users` SET `user_style` = 1; UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = '1' WHERE `config_name` = 'default_style'; UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = '1' WHERE `config_name` = 'override_user_style';
Kullandığın tarayıcı internet explorer önbelleğini, geçici dosyalarını temizlemeyi unutma,
varsa firefox ile de dene, önbelleği temizle.. O zaman çalışmalı..
Bu arada, sitende butonlar üzerinde yazılar var, gold sürüme güncellemen de tam olmamış sanırım, gerçi bu diğer sorunla ilgili değil..
Güvenlik gereği, cache klasörüne temiz bir phpbb3 paketinden alacağın, index.htm ve .htaaccess dosyalarını ftp den göndermeyi de unutma..
Bu arada, sitende butonlar üzerinde yazılar var, gold sürüme güncellemen de tam olmamış sanırım, gerçi bu diğer sorunla ilgili değil..
Güvenlik gereği, cache klasörüne temiz bir phpbb3 paketinden alacağın, index.htm ve .htaaccess dosyalarını ftp den göndermeyi de unutma..
Zaten her seferinde CTRL+F5 ile sayfası yüklüyorum ama dediğinide yaptım, explorer temp i boşalttım ve firefox tada denedim ama yine bişey değişmedi. Şifre girmelisiniz diyor. Çok enteresan ya.
Bu arada sitede butonlar üzerinde yazılar var derken neyi kastettin anlamadım. Bende düzgün gözüküyor ama üst üste binmiş buton ve yazılar mı görüyorsun.
Bu arada sitede butonlar üzerinde yazılar var derken neyi kastettin anlamadım. Bende düzgün gözüküyor ama üst üste binmiş buton ve yazılar mı görüyorsun.
bplr yazdı:Kullandığın tarayıcı internet explorer önbelleğini, geçici dosyalarını temizlemeyi unutma,
Güvenlik gereği de, cache klasörüne temiz bir phpbb3 paketinden alacağın, index.htm ve .htaaccess dosyalarını ftp den göndermeyi de unutma..
Verdiğin adres
Bu saatten sonra olmuyorsa sana tavsiyem, eğer mod yoksa sitede,
temiz bir phpbb3 install paketi indir, ftp ile (config.php hariç) tüm dosyaların üzerine yazarak siteye yükle..
Sonrada
phpbb3/install/database_update.php dosyasını çalıştır veritabanını güncelle..
install/ dizinini sil..
Bu durumda da olmuyor dersen, en son çalışan veritabanı yedeğini yüklemeyi dene bir de..
Siten yeni üye de kabul etmiyor, sitili eski olabilir.. Bütonlar üzerin Yeni mesaj vb yazılar var bir de..akrostis yazdı:adres bu http://sirdefteri.mutfaksirlari.com/index.php
Bu saatten sonra olmuyorsa sana tavsiyem, eğer mod yoksa sitede,
temiz bir phpbb3 install paketi indir, ftp ile (config.php hariç) tüm dosyaların üzerine yazarak siteye yükle..
Sonrada
phpbb3/install/database_update.php dosyasını çalıştır veritabanını güncelle..
install/ dizinini sil..
Bu durumda da olmuyor dersen, en son çalışan veritabanı yedeğini yüklemeyi dene bir de..
Başardım abi. Baya bir uğratırdı ama database i kopmle sildim, forumuda sildim, yeniden kurdum, en son database i geri yükledim. Çalıştı. Bir ara 3.0 destekli temalar indirmiştim, onlar yüzünden oldu. Tema 3.0 ama şifre giriş ekranları sorunlu. prosilver olarak bırakıcam şimdilik.
İlgin için çok teşekkür ediyorum.
İyi günler
İlgin için çok teşekkür ediyorum.
İyi günler
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir