Forum olusturamıyorum

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
justblbn99
Kayıtlı Kullanıcı

Forum olusturamıyorum

Mesaj gönderen justblbn99 »

Arkadaslar admın panelıne gırıyorum forumumu olusturuyorum...o ızınlerın ayarlamak ıcın buraya gerı donmek ıcın buraya yazan yere gelmeden once yere gelmeden once beyaz, sadece reklamların oldugu bır sayfa cıkıyor ve orada kalıyor...cıkıyorum tekrar denıyorum ama yıne olumuyor...yardım edersenız sevınırım
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Forum olusturamıyorum

Mesaj gönderen bplr »

Oluşturduğun yeni forumlara örnek forum ve kategori izinlerini kopyala..
Kullanıcı avatarı
justblbn99
Kayıtlı Kullanıcı

Kopyalıyorum..zaten benım sorunum olusturdugum forumun anasayfada gozukmemesı deıl...forumun olusma asamasında beyaz bır sayfa cıkması :(
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

free forum kullanıyorsun, onun desteğine başvurup yardım istemende yarar var..
Kullanıcı avatarı
justblbn99
Kayıtlı Kullanıcı

free forum derken phpBB nın verdıgınden bahsedıyosanız deıl ama hostum free...
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

hostun aslında free değil, reklamlarını ekliyor sitene..
free derken, siteye phpbb3 paketini kendin mi indirip kurdun yoksa hazır orada mı var dı onu kastetmiştim. Kendin bile kurmuş olsan free hosta, reklam eklemişler üste, beyaz ekran çıkması vb sorunlar free hostun kullandığı reklam scriptinin uyumsuzluğundan olabilir. O yüzden free hosta reklam uygulamasının phpbb3 ile sorun çıkardığını belirtip destek isteyin.
Kullanıcı avatarı
justblbn99
Kayıtlı Kullanıcı

Hmmm anladım...bır sey daha solıyecegım....cok trajıkomık olmaya basladı artık..suanda forum olusturmaya calıstım ve forum olustu :) ben sızın dedıgınız yonteme basvurayım en ıyısı olmassa yıne burada sorunumu dıle getırırım :) :)
Kullanıcı avatarı
justblbn99
Kayıtlı Kullanıcı

Arkadaslar reklam uygulamalarında bır sorun olmayacagını soledıler..cunku farklı uyelerde kullanıyor..gzipi kapatmamı onerdıler..zaten kapalıydı..anlayacagınız sorun halen dewam edıyor :(:( yardım edebılırmısınız tekrar ??
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir