PhpBB3 ile ilgili ilk izlenimleriniz
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: PhpBB3 ile ilgili ilk izlenimleriniz
kesinlikle muhteşem mesela veritabanı sqllerini inceledim 2 de türkçe karakterler geriyüklemede sorun yaratıyordu 2de 3te bu sistem yerine hashlanarak sayı değerleri sağlanmış ve böylece olası hatalar engellenmiş
çok yorum yapılmış okuyamadım ilk sayfadan sonra yanlız bende yorum yapmak istedim
bence phpbb3 çok profesyonelde birincisi klasik değil artık sıkılıyoduk klasikten ikincisi bir çok özellik var üçüncüsü hızlı
kullanmakta zorlanır diyen kardeşlerime sesleniyorum kullanmayı biz öğreteceğiz
insanlar modaya uymaya çalışırlar şuan ki moda bu insanlar bunu çözeceklerdir eminim ve şunuda umuyorum vb smf gibi forumlarda bu şekil tema hazırlayabilirler phpbb3 başlattı modayı onlarda buna uyabilir. Bilemiyorum sizi ama benim acaip hoşuma gitti bu forumun stili 
Saygılar,

bence phpbb3 çok profesyonelde birincisi klasik değil artık sıkılıyoduk klasikten ikincisi bir çok özellik var üçüncüsü hızlı
kullanmakta zorlanır diyen kardeşlerime sesleniyorum kullanmayı biz öğreteceğiz

Saygılar,
Normalde bir webmaster yada sürekli forum kuran biri değilim. Ancak 2'yi bir kaç kere kurup kullanmışlığım var. Bu açıdan yazdıklarımı değerlendirirseniz sevinirim.
Öncelikle YKP çok karışık geldi. Sade olması daha güzeldi. YKP'den başka bir sıkıntı yaşamadım.Sadece modulleri kaldırdım YKP'ye giremiyorum
Ancak kurulumda herşeyi ayarladığından pek uğraştırmıyor. İnşallah bir müddet daha 3 ile uğraşacam ve sonra forumu kapatacam.
Bu aşamada sizin yardımlarınızı bekliyorum.
Kolay Gelsin..
Öncelikle YKP çok karışık geldi. Sade olması daha güzeldi. YKP'den başka bir sıkıntı yaşamadım.Sadece modulleri kaldırdım YKP'ye giremiyorum

Ancak kurulumda herşeyi ayarladığından pek uğraştırmıyor. İnşallah bir müddet daha 3 ile uğraşacam ve sonra forumu kapatacam.
Bu aşamada sizin yardımlarınızı bekliyorum.
Kolay Gelsin..
yapan arkadaşların emeğine sağlık gayet güzel olmuş. bu kalitede çok nadir forum var..çok sağolsunlar.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
ben de yeni kurdum, phpbb'ye de yeni geçtim ama gayet sade ve hoş... tek sorunum duyuru yapacağım ama yapamıyorum:)
phpBB3 ün de plus versiyonunu sabırla bekliyorum...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Ben hayatımda ilk defa web sitesi kurdum..Ve kurarken hiç zorlanmadım diyebilirim..Tabi bu sitedeki yardımseverlerin katkısını yadsıyamam..Ben uzun zamandır forumları takip eden biriyim..Ve aslında phpbb3 gold çıkmasaydı kurmucaktım phpbb forum.. vbulletin daha cazip geliyodu hız konusunda ama phpbb3 kurduğuma çok memnunum özellikle herkesin dediğini gibi hız muhteşem
Sadece bi kaç sorunumun var onlarda zamanla olucak bazı modları bulamıyorum
Sadece bi kaç sorunumun var onlarda zamanla olucak bazı modları bulamıyorum

phpbb3 güzel olmuş, biraz da Çakma MyBB olmuş, neden çaklam diyorum, çünkü MyBB nin kurulum stilini kullanmış,Hızına gelince süper 2x e göre, yönetim paneli çok karmaşık geldi bana 2x daha basit 3x e göre, tema olarakta çok soğuk, sanki sadece phpBB destek siteleri için yapılmış gibi görünüyor.Eğer bir forum kuracaksam da phpBB3x değil SMF kurarım, diyceksinizki burası phpBB sitesi neden SMF ? mod kurulumları basit, ajax özellikleri default gelen sistemde bile mevcut,dil kodlaması(UTF8) seçilebilir.Yani illa utf8 diye bir dayatması yok, dil konusunda en iyi sistem MyBB, tüm dillerde kodlama seçenekleri var.phpBB3x in 2x ten tek farkı bir nevi premod olarak gelmesi.Başka hiç bir +sı yok kanımca 

İnadına 2x
- forumjackal
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Smf Gibi Sistemin Kurulumumu Kolay? Yapma Extrme Kodu Bile eklerken hata veriyor. Paket Kurulumlar Adi default temaya göre yazarları bakırköy kaçkını gibi b*k gibi tr destek sitesi var ama hepsini toplasan phpBB tr destek siteleri kadar etmez.
http://www.forumjackal.com Sanal Alemin En Çakal Forumu Yönetici Alımları Başladı!
bence cok güzel olmuş BBCODE BOX değilde onun tarzında bişey olsaydı weya eklenen bbcodelere simge atayarak o şekilde gösterebilseydik çünki listesi uzayıp gidiyor.
ewet kullanım olarak biraz zor kullanıcılar zorlanacaklar belki ama phpbb2 de kimse zorlanmadımı sanki ?
bence harika ama default olarak biraz daha mod olmasını bekliyordum üzerinde
mesela ->
ewet kullanım olarak biraz zor kullanıcılar zorlanacaklar belki ama phpbb2 de kimse zorlanmadımı sanki ?
bence harika ama default olarak biraz daha mod olmasını bekliyordum üzerinde

mesela ->
- linkler yeni pencerede acılsa
- isteğe Göre Top 10 göster/gösterme
- konu başlıklarına icon
- Banner Mod
- ilk mesajdan sonra reklam ekle/isteğe bağlı
- son mesajı indexte göster
- Teşekkür modu
- mesaj sil üye mesajı düşmesin / isteğe bağlı
- Resim Boyutu Ayarlama/ bu php 2 deki gibi resimi girilen boyutta gösterse harika olurdu
- Cinsiyet Modülü
http://www.oscarbilisim.org
PHPBB3 Kurulu ve kullanılıyor kalitedi modifikasyonlar aranıyor..
PHPBB3 Kurulu ve kullanılıyor kalitedi modifikasyonlar aranıyor..
İlk etapta biraz karışık geldi ama biraz kullanmaya başlayınca phpbb2 den daha sade ve düzenli olduğunu anlıyoruz. Güzel gerçekten phpbb kendine yakışan sürümünü bulmuştur. Şuan için tema çok büyük eksik. Phpbb internet üzerinde en fazla temasını bulabileceğimiz forum sistemiyken şuan phpbb3 için çok az tema var.
bence phpbb3 çok güzel ama bazı eksiklikler var
1-Çok az sayıda modlar var bazı modlar eksik
2-tüm sistemlerde olduğu gibi mod başvuruı formu filan yapılmamış
3-görünümü daha değşik olabilir
1-Çok az sayıda modlar var bazı modlar eksik
2-tüm sistemlerde olduğu gibi mod başvuruı formu filan yapılmamış
3-görünümü daha değşik olabilir
Admin panelini çözmek biraz zor olsa da, çok kullanışlı olmuş.
Smf'de ki gibi bazı özellikler için ekleme yapmaktansa, işini admin panelden yapabiliyorsun.Örneğin, forumu gizlemek vb...
Forum PhpBB2'ye göre çok daha hızlı.
Kurulumdan sonra BBCode'lar az ama eklemeler sayesinde o sorun da ortadan kalkıyor.
Smf'de ki gibi bazı özellikler için ekleme yapmaktansa, işini admin panelden yapabiliyorsun.Örneğin, forumu gizlemek vb...
Forum PhpBB2'ye göre çok daha hızlı.
Kurulumdan sonra BBCode'lar az ama eklemeler sayesinde o sorun da ortadan kalkıyor.
"Kurulumda Bi Sorun var ama halen çözemedim"
Bütün aşamaları sorunsuz bi şekilde geçtim ve forum kuruldu ama en son siteye erişmeye çalıştığımda bembeyaz bir sayfa çıkıor başka da bişey yok neden olabilir ?
Bütün aşamaları sorunsuz bi şekilde geçtim ve forum kuruldu ama en son siteye erişmeye çalıştığımda bembeyaz bir sayfa çıkıor başka da bişey yok neden olabilir ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir