Reklam Modülü

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
cehennemlik
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Reklam Modülü

Mesaj gönderen cehennemlik »

Arkadaşlar Öncelikle Yardımlarınız İçin Gerçektende Teşekkür Ediyorum.Ben Diğer Başlıklarıda Dolaştım Ama Sorunuma Cevap Bulamadım O Yüzdende Bu Başlığı Açmak Zorunda Kaldım.Yardım Ederseniz Sevinirim.Ben Kendime Forum Sayfası Kurdum Ama En Alta Reklam Koymak İstiyorum (Örnek:Zirve100,WebTurk10) Gibi Sitelerin.Bu Siteler Siteme Koymam İçin Bana HtmL Kodlarını Veriyorlar.Bende Bu HtmL Kodunu Forum Sayfamın En Altına Koymak İstiyorum Yada En Üste.Bunla İlgili Bir Modül Vardı (Örnek: http://siteadresin.com/modulunismi.php ) Diye Girdiğin Zaman Reklam Kodlarını Eklemen İçin Bölüm Açılıyor Reklam Kodlarını Koyup Tamamı Tıkladığın Zaman İş Hallolmuş Oluyor.Bu Modülü İndirmiştim Var Böyle Bir Modül.Bu Konu Hakkında Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim.Şimdiden Teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

PHPBB sisteminde modül diye bişey yoktur, sitenin en altına reklam koymak için templates/temanız/overal_footer.tpl yi not defteri ile açın ve </HTML> den önce kodlarınızı koyunuz.

Üstüne koymak için templates/teman/overal_header.tpl dosyasını açıp en üste kodlarınızı koyabilirsiniz.

Şayet farklı bişey isterseniz daha kullanışı bişey banner modu vardı ismi complete banner mod
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
cehennemlik
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Thanx

Mesaj gönderen cehennemlik »

Herşey için sağolasın..Ben yeni bir taktik buLdum..Daha çabuk oluyor..Vede çok basit..Yinede teşekkür ediyorum.Kolay geLsin..
Kullanıcı avatarı
coskun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Reklam Modülü

Mesaj gönderen coskun »

bizle de paylaş biz de öğrenelim :!:
destroturka
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen destroturka »

coskun yazdı:bizle de paylaş biz de öğrenelim :!:
evet katılıyorum arkadaş bize de anlatsın ne yaptığını!!!
captain1520
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen captain1520 »

harbıden ya çok karşılaşıyorum buluyorlar ve soylemıyorlar ozman bu siteden neden sadece yardım ıstıyormsunuz ben şimdiye kadar 100 soru sordumcevabın bulduğum an benım gıbı sorunları yaşayanlara hemen yapıştırıo gonderdım
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir