hostla ilgili bilgi lazım
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
hostla ilgili bilgi lazım
arkadaşlar uzun zamandır phpbb forumla uğrsaşıyorum önce kayyo ile başladım o gitti sonra başka hostlar denedim artk canıma tak etti parayla host alacam ama bu konuda hiç bir fikrim yok bana bilgi verebilecek birisi var mı? site sınıf sitesi dolayısıyla üyesi az en fazla 60 üyelik olacak host sitelerine giriyorum bişey anlamıyorum ne lazım bana öncelikle bu özelliklerden???
MATEMATİK MATEMATİKÇİLER İÇİN YAZILIR..
phpBB TURKEY php de tek adres...
phpBB TURKEY php de tek adres...
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: hostla ilgili bilgi lazım
Dostum host olayını viewtopic.php?f=15&t=11014 adresinde anlatmış radyobulut..
Hosting almak istersen msnden iletişim kurabilirsin..
Her konuda yardımcı olurum istersen referansları da gösteririz..
Hosting almak istersen msnden iletişim kurabilirsin..
Her konuda yardımcı olurum istersen referansları da gösteririz..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: hostla ilgili bilgi lazım
ben host verebilirim, echotasarim.com

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir