3,0 KURDUM AMA ÇOK YAVAŞ

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
mobilyaci
Kayıtlı Kullanıcı

3,0 KURDUM AMA ÇOK YAVAŞ

Mesaj gönderen mobilyaci »

Tekrar selam arkadaşlar 3,0 yükledim ama 2,22 den çok yavaş nedeni nedir acaba varmı bunun çaresi olursa 2,22 den direk buna geçiş yapacağım ama yavaşlık biraz sinirimi bozdu sevinmiştim.
yüksek bilgilerinize ihtiyacım var.
TEŞEKKÜRLER
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: 3,0 KURDUM AMA ÇOK YAVAŞ

Mesaj gönderen Dn_35 »

phpBB3, phpbb2 göre çok daha hızlıdır. Sunucun yoğun olabilir sunucundaki diğer siteleri bir gez onların hızlarına bir bak derim.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

phpbb3 için phpbb2 ye kıyasla ölçeklenebilirliği daha iyi olduğu, özellikle fazla üyesi olan forumda performansın arttığı söylenir. Bununla beraber sistem kaynaklarını phpbb2 ye kıyas daha çok kullanırmış, fazla üyesi olmayan phpbb2 daha hızlı çalışır olarak belirtiliyor..
mobilyaci
Kayıtlı Kullanıcı

şimdi yani üyeler çoğaldıkça sistem hızlanırmı demek istiyosunuz yani 2,22 de bu sorun yokdu vede hızından memnunum
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Üye sayısının fazla olması durumunda phpbb3 ölçeklenebilirlik (scalebility) olarak daha iyi imiş, yani daha hızlı.. Bir sorun yok, phpbb.com sitesinde 300 bin üye var, olay kullanılan sunucuların hızına, gücüne, veritabanı sunucularına internet hızına vb bağlı büyük ölçüde.. Ben phpbb2 de phpbb3 de ikisinin de hızından memnunum, ikisi aynı hızda olmayabilir her durumda, ancak phpbb3 beraberinde gelen birçok ek özellik ve utf8 desteği olması nedeniyle başlangıçta yavaş görünebilir..

Ayrıca kurdum ama çok yavaş dediğin sitenin adresini verirsen ne kadar yavaş görmek isterim..
mobilyaci
Kayıtlı Kullanıcı

Arkadaşım adresimi aşağıda yazdım dediğim gibi 2,22 den baya bir yavaş geldi bana acemiyim kusuruma bakmayın pc den iyi anlarım programcılık deneyimlerim var ama php den anlamıyorum tekrar meşgul ettiğim için sizlerden özür diliyorum hani yanlışım ne veya ne yapabilirim bana yol gösterirsiniz diye düşündüm vede çok memnun oldum allah sizlerden razı olsun.Ayrıca daha ilk vede yeni bir forum kurucusuyum
NOT: 2,22 den dönüşümü yapmadım şimdilik kararsızım
3,0 adres:http://www.servisci.890m.com/a8588802/index.php
2,22 adres:http://servisci.890m.com/forum/
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

Daha 1 üye 1 mesajın var ve yavaşlıktan söz ediyorsun. Sen bir de anlık 300 olunca göreceksin, CPU nasıl tavan yapıyor.

Bence senin tüm sorunun, new york datacenter ve free bir hostta olması. Yurtdışı çıkışlarını ve TTNET facialarını da hesaba kat.
mobilyaci
Kayıtlı Kullanıcı

bir sorum daha 2,22 den 3,0 a dönüşüm açıklamalarından birley anlamadım dersem yalan olmaz meselahttp://domainadiniz.com denen yere tıklaayınca ne yapmam lazım neden gösterdikleri resimdeki gibi dönüştür gibi bir sayfa gelmiyor sitemin domain adresini yazdığım halde neden dönüştür sayfasına ulaşamıyorum ben bunu gurur meselesi yaptım 3,0 a dönüştürmem gerek üst topikdeki 2,22 den 3,0 a dönüşüm yardımı linkine bak derseniz orayı hatim ettim ama daha 1. kademeyi bile geçemedim dönüştür sayfasını bulmam lazım please
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

Hız konusu için söylüyorum.. Temel olarak yukarıdaki açıklamalar doğrudur ancak bana göre en önemli konulardan biri atlanmış.. Tema....

Prosilver yerine Subsilver2 (yada türevi) bir tema kullanırsan hızdaki değişimi gözünle göreceksin.. Şuan benim Prosilver(veya türevi) bir tema kullanmamamın en önemli nedeni HIZ konusudur. Ek bilgin olsun istedim.
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir