phpBB 2.0.23 Çıktı (2.0.22'den 2.0.23'e değişecek dosyalar)
Re: phpBB 2.0.23 Çıktı (2.0.22'den 2.0.23'e değişecek dosyalar)
teşekkürler..
ne değişti anlayamadım ama,
güncelledik..
ne değişti anlayamadım ama,
güncelledik..
#-----[ FIND ]---------------------------------------------
# Line 370
</select> {L_FONT_SIZE}:<select name="addbbcode20" onChange="bbfontstyle('[size=' + this.form.addbbcode20.options[this.form.addbbcode20.selectedIndex].value + ']', '[/size]');this.selectedIndex=0;" onMouseOver="helpline('f')">
<option value="0" class="genmed">{L_FONT_SIZE}</option>
<option value="7" class="genmed">{L_FONT_TINY}</option>
<option value="9" class="genmed">{L_FONT_SMALL}</option>
<option value="12" selected class="genmed">{L_FONT_NORMAL}</option>
#
#-----[ REPLACE WITH ]---------------------------------------------
#
</select> {L_FONT_SIZE}:<select name="addbbcode20" selected onChange="bbfontstyle('[size=' + this.form.addbbcode20.options[this.form.addbbcode20.selectedIndex].value + ']', '[/size]');this.selectedIndex=0;" onMouseOver="helpline('f')">
<option value="12" class="genmed">{L_FONT_NORMAL}</option>
#
bu kodu nasıl yapıcaz
bende böyle geçiyor kodlar
<option style="color:black; background-color: #FFFFFF; font-family: Times New Roman;" value="Times New Roman" class="genmed">Times New Roman</option>
<option style="color:black; background-color: #FFFFFF; font-family: Verdana;" value="Verdana" class="genmed">Verdana</option>
</select>
<select style="height: 20px;" name="fs" onChange="BBCfs()" onMouseOver="helpline('fs')">
<option style="font-weight : bold;" selected="selected">Font Size</option>
<option style="color:black; font-size: 8;" value="8" class="genmed">{L_FONT_TINY}</option>
<option style="color:black; font-size: 10;" value="10" class="genmed">{L_FONT_SMALL}</option>
<option style="color:black; font-size: 12;" value="12" class="genmed">{L_FONT_NORMAL}</option>
<option style="color:black; font-size: 18;" value="18" class="genmed">{L_FONT_LARGE}</option>
<option style="color:black; font-size: 24;" value="24" class="genmed">{L_FONT_HUGE}</option>
</select>
<select style="height: 20px;" name="fc" onChange="BBCfc()" onMouseOver="helpline('fc')">
# Line 370
</select> {L_FONT_SIZE}:<select name="addbbcode20" onChange="bbfontstyle('[size=' + this.form.addbbcode20.options[this.form.addbbcode20.selectedIndex].value + ']', '[/size]');this.selectedIndex=0;" onMouseOver="helpline('f')">
#
#
</select> {L_FONT_SIZE}:<select name="addbbcode20" selected onChange="bbfontstyle('[size=' + this.form.addbbcode20.options[this.form.addbbcode20.selectedIndex].value + ']', '[/size]');this.selectedIndex=0;" onMouseOver="helpline('f')">
#
bu kodu nasıl yapıcaz
<option style="color:black; background-color: #FFFFFF; font-family: Times New Roman;" value="Times New Roman" class="genmed">Times New Roman</option>
<option style="color:black; background-color: #FFFFFF; font-family: Verdana;" value="Verdana" class="genmed">Verdana</option>
</select>
<select style="height: 20px;" name="fs" onChange="BBCfs()" onMouseOver="helpline('fs')">
<option style="color:black; font-size: 8;" value="8" class="genmed">{L_FONT_TINY}</option>
<option style="color:black; font-size: 10;" value="10" class="genmed">{L_FONT_SMALL}</option>
<option style="color:black; font-size: 12;" value="12" class="genmed">{L_FONT_NORMAL}</option>
<option style="color:black; font-size: 18;" value="18" class="genmed">{L_FONT_LARGE}</option>
<option style="color:black; font-size: 24;" value="24" class="genmed">{L_FONT_HUGE}</option>
</select>
<select style="height: 20px;" name="fc" onChange="BBCfc()" onMouseOver="helpline('fc')">
admin panelinde böyle bir hata verdi
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/xxxxx/public_html/admin/admin_users.php on line 1456
son satır 1456.satır ve boş
1453 include('./page_footer_admin.'.$phpEx);
1454
1455 ?>
1456
hata nerede olabilir ?
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/xxxxx/public_html/admin/admin_users.php on line 1456
1454
1455 ?>
1456
hata nerede olabilir ?
Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok, BBcode'lar için eklemiş olduğunuz kodda zaten bu hata düzeltilmiş. Sadece selected komutu yer değiştiriyor.ilhanfire yazdı:#-----[ FIND ]---------------------------------------------
# Line 370
#
#
#
bu kodu nasıl yapıcaz
</select>
</select>

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
admin/admin_users.php dosyasında yapmış olduğunuz değişiklikleri yeniden gözden geçirin, bir yerde hata yapıyor olmalısınız.ilhanfire yazdı:admin panelinde böyle bir hata verdi
1454
1455 ?>
1456
hata nerede olabilir ?

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
2.0.22 sürümünden 2.0.23 sürümüne güncelleme dosyalarını değiştirdim ancak install klasörünüde ana dizine atıyorum ama verilen adresi tarayıcımın adres bölümüne kazıp git değdiğimde hata veriyor, sorun ne olabilir ve şu an admin panelinin sol bölümündeki kategoriler kayboldu
tamam hata bendeymiş, düzelttim. teşekür ederim, herkes phpbb kullanmalı :)
Güncellemek bugüne nasipmiş (:
Hayırlı olsun hiç beklemiyordum :)
Hayırlı olsun hiç beklemiyordum :)
-
- Kayıtlı Kullanıcı
ayrıyetten panel açamıyorum acilen yardım?
Biliyorum belkide bunu yazmanın yeri burası değil ama başka yer bulamadım.Ben ziya http://www.istemeydan.com sitesinin sahibiyim sitemde phpBB2 kullanıyorum iki adet yönetim paneli var ancak ben başka kişilerede admin vermek istiyorum bunun için admin panelini nereden açacağım.Baya bi uğraştım fakat bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.Eğer isterseniz msn yoluylada görüşebiliriz daha sağlıklı olur.
Şimdiden teşekkürler...
Şimdiden teşekkürler...
sanırım bu güncellemeyi yaptıktan sonra çıktı bu sorun :
kullanıcı adı ve şifre yazıp giriş yaptıktan sonra hiçbirşey olmamış gibi login.php sayfası yeniden açılıyor..
yani bir hata da vermiyor ama giriş de yapamıyorsunuz..bu bazı üyelerimize arasıra oluyor..bazılarına da devamlı...çok garip bir sorun..yardımcı olabilecek var mı?
kullanıcı adı ve şifre yazıp giriş yaptıktan sonra hiçbirşey olmamış gibi login.php sayfası yeniden açılıyor..
yani bir hata da vermiyor ama giriş de yapamıyorsunuz..bu bazı üyelerimize arasıra oluyor..bazılarına da devamlı...çok garip bir sorun..yardımcı olabilecek var mı?
[quote="phpbb6"]Eğer eklenti yoksa veya eklentileri baştan eklemeyi göze alıyorsanız:
"phpBB 2.0.23 Changed Files Only" indir, değişen dosyaları indirin, phpBB 2.0.22 to 2.0.23 içindekileri phpbb 2.0.22 dosyalarının üzerine yazın. Ardından install/update_to_latest.php çalıştırın. Güncelleme bitmiştir ;)[/quote]
Dediğin gibi yaptım kontrol paneli sol sütun gitti olduğu gibi
acil yardım lütfen !
"phpBB 2.0.23 Changed Files Only" indir, değişen dosyaları indirin, phpBB 2.0.22 to 2.0.23 içindekileri phpbb 2.0.22 dosyalarının üzerine yazın. Ardından install/update_to_latest.php çalıştırın. Güncelleme bitmiştir ;)[/quote]
Dediğin gibi yaptım kontrol paneli sol sütun gitti olduğu gibi
acil yardım lütfen !
En son eyp tarafından 16.03.2008, 22:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
[img]http://img223.imageshack.us/img223/3605/malixc3.jpg[/img]
http://img223.imageshack.us/my.php?image=malixc3.jpg
Update sonunda böyle bir hata çıktı
http://img223.imageshack.us/my.php?image=malixc3.jpg
Update sonunda böyle bir hata çıktı
resimde görünen hata değil eyp, veritabanının başarıyla 2.0.23'e güncellendiğini söylüyor.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Merhaba arkadaşlar,
Ben phpBB2.0.22 kullanıcısıym ve 2.0.23 ile güncellemek istiyorum.Ama güncelleme nasıl yapılır diye araştırdığım kadarıyla ancak bu kadar bilgi edinebildim.Aşağıdaki gibi güncelleme dosyalarım hazır..
http://www.imagefreehost.com/files/0704 ... 37755.jpeg
Yukarıdaki phpBB2 klasörünü başlangıç kısmına attım.
http://www.imagefreehost.com/files/0704 ... 95071.jpeg
Forumumda bilgiler ve resimler mevcut,hiçbir kurulu mod bulunmamaktadır.Sadece forumun ve sitenin içerisinde çokça resimler bulunmakta ve ben bunları kaybetmek istemiyorum.
Yönetici panelimden veritabanının yedeğini almış bulunmaktayım.
(Değiştirmem gereken kodlar yeni eklediğim phpBB2 içerisindeki admin/... dosyalarında mı olacak, yoksa eski yani public_html/forum/admin içeriğinden mi yapılacak? )
Şimdi sizlerden ricam bana sırasıyla ne yapmam gerektiğini söylemeniz.Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Şimdiden teşekkürler...Yeni konu açmak yerine buraya yazdım.
Ben phpBB2.0.22 kullanıcısıym ve 2.0.23 ile güncellemek istiyorum.Ama güncelleme nasıl yapılır diye araştırdığım kadarıyla ancak bu kadar bilgi edinebildim.Aşağıdaki gibi güncelleme dosyalarım hazır..
http://www.imagefreehost.com/files/0704 ... 37755.jpeg
Yukarıdaki phpBB2 klasörünü başlangıç kısmına attım.
http://www.imagefreehost.com/files/0704 ... 95071.jpeg
Forumumda bilgiler ve resimler mevcut,hiçbir kurulu mod bulunmamaktadır.Sadece forumun ve sitenin içerisinde çokça resimler bulunmakta ve ben bunları kaybetmek istemiyorum.
Yönetici panelimden veritabanının yedeğini almış bulunmaktayım.
(Değiştirmem gereken kodlar yeni eklediğim phpBB2 içerisindeki admin/... dosyalarında mı olacak, yoksa eski yani public_html/forum/admin içeriğinden mi yapılacak? )
Şimdi sizlerden ricam bana sırasıyla ne yapmam gerektiğini söylemeniz.Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Şimdiden teşekkürler...Yeni konu açmak yerine buraya yazdım.
Bana kimse yardım etmeyecek mi ? :(
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir