General Error ./cache/. Hatası alıyorum

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Buraq
Kayıtlı Kullanıcı

General Error ./cache/. Hatası alıyorum

Mesaj gönderen Buraq »

arkadaşlar forumu sunucunun ana dizinine kurmuştum site hazırlama gerekince forum klasörü içine taşımak istedim phpbb3 le beraber ilk kez phpbb kullanıyorum ama forumu taşıdıktan sonra

siteye girmek istediğimde aldığım hata

General Error
Unable to remove files within ./cache/. Please check directory permissions.

cache içindeki dosyaları kontrol edeyim diyorum ama hangibirine bakacam tam oalrak neyi editleyeceğim bilmiyorum net bir hata adresi vermiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim

Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: General Error ./cache/. Hatası alıyorum

Mesaj gönderen Dn_35 »

General Error
Unable to remove files within ./cache/. Please check directory permissions.
/cache klasörünün chmod izinlerini 777 yaparsa düzelir.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Buraq
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Buraq »

yok böyle bişey ya sağolasın arkadaşım bu kadar basit bir ayrıntıyı farkedememek sinir etti tekrar teşekkürler :)
Buraq
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Buraq »

merhaba site ile uğraştığımdan forumu kontrol etmemiştim ama ufak sorunlar oluşmuş cache sorununu chmod ayarları ile düzelttik üye girişi yapamama yada kayıt işlemi yapamama gibi sorunlarda var (şimdilik farktettiğim sorunlar) bunlarda chmod ayarlarından kaynaklanan problem olabilirmi?

ve böyle bir durumda oluşabilecek sorunlarla ilgili bilginiz varsa dikkat etmem ve kontrol etmem gereken hususları söyleyebilirmisiniz.

Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

admin panelinden sunucu ayarlarına girin. orada pano yolunu /forum olarak düzeltin
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir