2 GÜNDÜR KAFAYI YEDİİİMMM KURULUM HATASI

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
crazy87
Kayıtlı Kullanıcı

2 GÜNDÜR KAFAYI YEDİİİMMM KURULUM HATASI

Mesaj gönderen crazy87 »

Arkadaslar öncelikle herkeze selamlar

2 gündür phpbb yle ugrasa ugrasa kafayı yedim

bedava hosting veren adwarspace.com dan bi host aldım Fireftp ile yolladım tüm dosyaları
doyalarda gerekli düzenlemeleri yaptım

msql veritabanı olusturdum görünürde hersey dogru ama kuruluma gectigimde söyle bi hata alıyorum ;

Veritabanına bağlanılamıyor, hata mesajı için alta bakın.
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)

acaba sorun nerde? bilgi ve paylasımlarınızı bekliyorum acil yardım ederseniz sevinirim :| :roll:
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Re: 2 GÜNDÜR KAFAYI YEDİİİMMM KURULUM HATASI

Mesaj gönderen bplr »

Ücrestiz hosting destek servisi daha kolay yardımcı olabilir. Onların sunucu hizmetlerinde sorun olmalı..
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ReplaX11 »

mysql oluşturduktan sonra onların izinlerinide vermeniz gereir yani mysql veritabanı izinlerini
buhicik
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen buhicik »

ReplaX11 yazdı:mysql oluşturduktan sonra onların izinlerinide vermeniz gereir yani mysql veritabanı izinlerini
Arkadaşım ben şimdi paralı server a geçtim. Önceden senin gibi awardspace kullanıodum. Database Manager dan kendine bir database oluşturdun mu?
mesela benim sayfa ismim buhicik.awardspace.com du database e buhicik ismini verdim. Sonuç olarak database ismim buhicik_buhicik olarak oluşturuldu. Bu duruma çok dikkat et...eğer sorun olmazsa database manager sayfanın ve forumdaki database bilgilerini doldurduğun sayfanın screenshot ını buraya koy yardımcı olalım.
crazy87
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen crazy87 »

ReplaX11 yazdı:mysql oluşturduktan sonra onların izinlerinide vermeniz gereir yani mysql veritabanı izinlerini
arkadasim ayar derken neleri yapmam lazım tam olarak bi bilgim yok yalan söylemeyim

yanlız bundan önce smf yükledim hersey güzel calıstı ama phpbb yüklemek istedim sildim bunun icin ugrastım

PHP ayarı "register_globals" aktif değil:
Eğer bu ayar aktifse phpBB çalışacaktır, fakat eğer mümkünse, güvenlik sebepleri için PHP yüklemenizden bu register_globals ayarını deaktif etmenizi öneriyoruz. Hayır :S ' burdan dolayı olabilir sanırım '

Uzak FTP desteği [ Yükleme ]: Mevcut değil bundanda olabilir

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

yükleme uyumlulugu sadece gereken kısımları aldım kalitesi biraz düsük ama anlarsınız heralde

baska ne gerekiosa gönderebilirim ama su sorunuma bi care bulmaya calısalım lütfen
Saygılarımı sunarım cevapları bekliyorum
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

database ye baglanma yerinde localhost yerine fdb1.awardspace.com yaz. büyük ihtimalle sorunun çözülür...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
crazy87
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen crazy87 »

mc_kelleci yazdı:database ye baglanma yerinde localhost yerine fdb1.awardspace.com yaz. büyük ihtimalle sorunun çözülür...

cok tesekkür ederim sitede gezinirken emeginin karşılıgını vermedigimi gördüm kusura bakma gecikmis olsada emegine saglık :)
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

rica ederim.
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir