phpbb3 sorun yasıyorum :(

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
patra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpbb3 sorun yasıyorum :(

Mesaj gönderen patra »

arkadaslar sitede sorun yasamaya basladım yönetim panelıne gıremıyorum konu acılmıyor konulara cvp yazılmıyor. konuları goruyoruz ama cvp yazmak isteıgımde konuyu gonder dıyoruz beyaz bır sayfa cıkıyor sorun neyden kaynaklanıyor olabılır

son olarak sistem geri yukleme yaptım düzelmesi için 2 gün öncekı yedeklemeyı yukledım baslıkllar duruyor fakat içinde konu mevcut degil diyor tam yedekleme almıstım :(
Kullanıcı avatarı
patra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: phpbb3 sorun yasıyorum :(

Mesaj gönderen patra »

arkadaslar olumlu veya olumsuz cvp versenız sevinirim saygılarımla
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Siteyi kaç gün önce kurdun, hata ne zaman çıkmaya başladı, kullandığın tema nedir, hangi phpbb3 sürü kurulu (RC, gold) vb bilgi verirsen daha kolay cevaplanır..
Beyaz sayfa çıkmasından, RC5 yada daha eski bir sürüme göre eski sitil kullanıyor olabilirsin.. prosilver sitile dönmeyi deneyebilirsin..
Kullanıcı avatarı
patra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen patra »

arkadaslar bu baslık altında sorunumu anlatmak istedım phpbb3 sürümü yuklemıstım düzenlı olarak yedek almıstım sonra bazı nedenlerden dolayı siteyi silip tekrar kurduk

almıs oldugum yedeği yüklemek istiyorum forum/store dosyası içine koydum yönetim panelınden yukleme yapacagım ama olmuyor ne yapmalıyım nasıl bu yedegı kurabılırım su an baslıklar anatemada gozukuyor bolum içine girildiği zaman ne baslık var nede kullanıcılar üyelerın hepsı gitti

http://www.digiaktif.com <==== bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum saygılarımla
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Yönetim panelinden bir yedek al. O yedeğin adını bir kenara kopyala ve yedeği sil; eski yedeğin store içindeyken, adını değiştir ftp ile; yeni yedeğin adını ver.. Ondan sonra yönetim panelinde eski yedeği geri yükle.. Yükleme sonrası da cache/zulayı boşaltmayı unutma..
Yalnız dikkat et, eski yedeği geri yüklerken, eğer prosilver dışı tema kullanıyorsan, o temayı da styles klasöründe hazır et..
skyline
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen skyline »

cache klasörünün chmod ayarı 777 mi?
config.php den debug'u aktifleştirdiniz mi?
Kullanıcı avatarı
patra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen patra »

dostum senin dediğin gibi yaptım yedeği yüklemedi ve bu sekılde bir eror hatası verdi :( özür dilerim basınızı agrıtıyorum

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir