Siteme Logo Yapabilecek Var Mı?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Siteme Logo Yapabilecek Var Mı?
Site adresim profilimde yazıyor. <-- Göremeyen Şahıslar İçin Font Böyle
http://forum.darkhardware.com/ daki gibi (boyut bilmiyorum) sığcak bir biçimde logo yapabilir misiniz?
Logo içinde örnek verdiğim logo gibi içinde TPN yani site kısatmasının yazdığı, maskotu falan olan bişey olsun
tşk
http://forum.darkhardware.com/ daki gibi (boyut bilmiyorum) sığcak bir biçimde logo yapabilir misiniz?
Logo içinde örnek verdiğim logo gibi içinde TPN yani site kısatmasının yazdığı, maskotu falan olan bişey olsun
tşk
En son play3rr tarafından 04.02.2008, 23:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Siteme Logo Yapabilecek Var Mı?
vay bea türkçe çevirisini kendin yapmışın phpbb3 ün tebrik ederim...
phpbb3 ü türkçeye çevirecek kadar yetenekli ama kendine logo yapamayacak kadarda aciz !!!
phpbb3 ü türkçeye çevirecek kadar yetenekli ama kendine logo yapamayacak kadarda aciz !!!
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

anlamadım ? ne çevirisi
sitenin en altında BORU GİBİ Türkçe Çeviri: PHPBBTURKEY yazıyor
Konuyu Lütfen Baltalama
Konuyu Lütfen Baltalama
Puhaha anladım DARKHARDWARE yi benim sandın
DarkHardware benim değil örnek verdim Lütfen Önce Konuyu oku sonra cevap yaz
Her forumda senin gibi 15-20 tane çıkıyo bu forumdada sen bana denk geldin galiba sitem profilimde
Anladın mı?
Adminlerden özür diliyorum ard arda mesaj attığım için

DarkHardware benim değil örnek verdim Lütfen Önce Konuyu oku sonra cevap yaz
Her forumda senin gibi 15-20 tane çıkıyo bu forumdada sen bana denk geldin galiba sitem profilimde
Anladın mı?

Adminlerden özür diliyorum ard arda mesaj attığım için
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
agresifim ,kompleskliyim ,ben adamın ümügünü sıkarım play3rr ım
profiline gitmedim keşke siteni yazsaydın. örnek verdiğin site senin sandım. yanlış görmüşüm pardon.

aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

möhöm değil ama keşke darkhardware benim olsaydımc_kelleci yazdı:agresifim ,kompleskliyim ,ben adamın ümügünü sıkarım play3rr ımprofiline gitmedim keşke siteni yazsaydın. örnek verdiğin site senin sandım. yanlış görmüşüm pardon.

Bu arada Logo yapacak kimse yok mu?
- DJHELLRAISER
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
kardeş sorunun çözüldümü bilmiyorum...ayrıca siten açılmıyor sitene bi acarsan nasıl bir logo yapabileceğimize bakarız...iletişim kurarsan alternatif birşeyler çıkartırız.Ayrıca örnek istedeki logo çok basit bir işlemle ortaya cıkıyor...
kolay gelsin
iyi forumlar...
kolay gelsin
iyi forumlar...
Sanırım Bu İşini Görür[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir