slm arkadaşlar phpbb3 bir forumum var ama bikaç sey kafama takıldı çözemedim yardımcı olmanızı istiyorum
işte sorularım.sitemin adresi verrmek istiorum yasakmı bilmiyorum. http://turkbux.net
1)sitemin basında bir banner var.acidtiger stili kullanıyorum.bu bannerı STİL>Görüntü Kümeleri> ve kullandım stilin yanındaki düzenleye basarak anadogo değişimini ordan yapıyorum.ancak bannerım 40kb bana büyük geldi bilemiyorum.acaba bunu bir hosta atsam hangi dosyanın hangi paragrafını değiştirmeliyimki bannerı hostan alabilirim yani kendi bw mi yememiş olayım.Bu kod değişiklini nerden yapabilirm
2)sorum ise site trafigi ile ilgili 5gb aylık limitim var siteyi acalı bikaç gün oldu ama cpanelden trafikte yüzde 12 gösterio yani günde 150 mb gidermi daha 10-15 üyem var.acaba banner filan her sayfada var 40kb her sayfa gezen 20 sayfaya baksa hadi 50 diyelim yinede hiç anlam veremiyorum asagıda trafigime ilşkin resimler koyacagım beni bilgilendiriseniz sevinirim
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
3)sorum şu şimdi kimse avatar secmeyince herşey iç içe geciyordu.bende kullanıcı ve gruplardan msla üyelere grup avatarı koydum.ama avatarını silen biri oldumu geri gelmiyor gurup avatarı.sizce başka napılabilir.Ayrıca avatar yükleye bilecegim bie adres biliyormusunuz
şimdiden cok tşkler degerli cvplarınız için;)
Yeni Bir Kullanıcıyım Yardımcı olursanız sevinirim
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir