RAP Sistemi
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
RAP Sistemi
Arkadaşlar bi tane ipb 2.3.3 sitesinde para sistemi kurdum kullanıcılar attıkları mesaja göre sanal para kazınıyo bu sanal paralar kullanıcıya mesaj attığında otomatik aktarılıyo ve sanal paralarla avatar flan alabiliyolar böyle bişey phpbb3 için mümkünmü ve yapabilecek biri varmı
para sistemi olan sitenin adı: http://www.empi4.com
TEŞEKÜRLER
para sistemi olan sitenin adı: http://www.empi4.com
TEŞEKÜRLER
Re: RAP Sistemi
hiç kimseden bi cvp yok kardeş ama bende bi isteyim belki başlık güncellenince ilgi çeker:)
arkadaşlar rap sistemine ihtiyacımız var ben yukardaki arkadaş gibi sanal para olayına girmiyorum vbullettin tarzı rap rica ediyorum varmıdır öle bişey....yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
arkadaşlar rap sistemine ihtiyacımız var ben yukardaki arkadaş gibi sanal para olayına girmiyorum vbullettin tarzı rap rica ediyorum varmıdır öle bişey....yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

**Websitemi yazamıyorum çünkü yetişkin içerik! yöneticiler bu şekilde olmasını istiyooree,haberiniz olsun istiyoree**Destek veremeyiz demeyin sonra:)
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bildigim kadarıyla yok phpbb3 e uyarlanmış rap modu
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

-
- Kayıtlı Kullanıcı
Teşekürler modlar için daha denemedim ama bakıcam inşallah olr
Bu modların kurulumunu da anlatabilecek biri varmı denedim ama hata verdi
-
- Kayıtlı Kullanıcı
eve arkadaşlar kurulumunu anlatırsanız çok sevinirim...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir