yama gereklimi nasıl yüklenir
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
yama gereklimi nasıl yüklenir
http://www.phpbbturkey.com/downloads/
adresinizdeki phpbb 3.0 indirdim.
hemen altında yama dosyası die bişey var. onları bu sürüme eklemek gerekiyormu? nasıl ekleyebilirim?
birde sadece değişecek dosyalar die birşey var. bunları açıklayacak bi arkadas yok mu
adresinizdeki phpbb 3.0 indirdim.
hemen altında yama dosyası die bişey var. onları bu sürüme eklemek gerekiyormu? nasıl ekleyebilirim?
birde sadece değişecek dosyalar die birşey var. bunları açıklayacak bi arkadas yok mu
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: yama gereklimi nasıl yüklenir
sıfır kurulum yapacaksan tam paket ve dil dosyalarını indir yükle.
yama dosyalar güncelleme yapacak insanlar için
yama dosyalar güncelleme yapacak insanlar için

aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

-
- Kayıtlı Kullanıcı
peki o r1 r5 falan onlar ne oluyor. birde gold serisi die bişey var. verdiğim linke göre bi açıklama istemiştim bi baksanda açıklasan
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Hocam sen tam paketi: http://prdownloads.sourceforge.net/phpb ... p?download
ve dil paketini: http://www.phpbb.com/files/language_pac ... ang_tr.zip
ben busürümü kullanıyorum yeni sonuçta başın ağrımaz sadece modları yüklerken hangi sürüm olduğunu bil yeter çünkü modlar sürüme göre yazılıyor...
ve dil paketini: http://www.phpbb.com/files/language_pac ... ang_tr.zip
ben busürümü kullanıyorum yeni sonuçta başın ağrımaz sadece modları yüklerken hangi sürüm olduğunu bil yeter çünkü modlar sürüme göre yazılıyor...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
çok tşkler birde bu paketi yükleyeyim. yalnız bi sorum olacak o cache dosyası ftp programından silinmiyor.
hsota girip file managerden silebiliyorum galiba. neyse deneyip sonucu yazacam. tekrar tşkler
hsota girip file managerden silebiliyorum galiba. neyse deneyip sonucu yazacam. tekrar tşkler
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Klasörü tamamen sil yeniden klasör oluştur izinleri 755 mi 777 mi tam hatırlamıyorum yeniden ayarlamayı unutma...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
verdiğin linki bu siteden aldıysan onu yükledim zaten çalışmadı.yani sorun veriyor. sen bu linkten indridiğin dosyayı yükleyip kullandın mı
-
- Kayıtlı Kullanıcı
evet ben şu an bu kurulumu kullanıyorum siteye girip bakabilirsin http://www.forum.shareturka.net
-
- Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bi site yapmışsın tebrikler. yalnız kullandığın temada peketin içinde varmı. eğer yoksa nerdne indirdin. biraz açıklasan bu gece bunla uğraşacağıma oturup sana dua edecem
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Hocam temanın ismi provision blue olması lazım yardımcı olabilirsem ne mutlu bi sorunun olursa bi şekilde ulaş yardım ederim şimdi kusura bakma dersim var temayı kurunca sorun çıkarsa silme sen kurulumları yap sonra bana hataları söyle yardımcı olmaya çalışırım...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
eywallah yaa. ilgin için tşkler. ben şimdi bi free hosta kuracam. temayıda sonra bulursan paylaşacağına inanıyorum. kolay gelsin sanada
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir