Google sorunu
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Google sorunu
arkadaşlar sitem bugun google da yayınlanmaya basladı yanlız bir sorun var google foruma daha ugramadı kimler cevrim içi o bölümde google botun gözükmesi gerekmiyormu saygılarla...
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Google sorunu
böyle şeyleri sorun diye yazmayın. sen görmemişsindir botu.o gelmiştir siteni indexlemiştir, googlebot görükmüştür.senin gözünden kaçmıs olabilir.bi dahaki sefere yakalarsın inş...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

Yönetim Kontrol Panelinde botlar listesi vardır, orada Googlebot en son siteyi ne zaman ziyaret etmiştir yazar. Kontrol et..
evt kardsm kontrol ettim örümcekler/robotlar bölümü karsısında google için olanında son ziyaret asla yazıyor bir problem var sanırım...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Siteni sadece url olarak mı ekledin yoksa siteni onaylayıp sitemap gönderdin mi?...
Grup forum isinlerinde Botlara izin ayarlarını kontrol et, bir robots.txt dosyası varsa kök dizinde, google a izin veriyor olması gerekir.
şimdi şöyle arkadaslar google hala gelmemiş kontrol ettim sitemap ekleyemedım google sadece url olarak verdım cunku dogrulamayı yapamadım nekadar ugrassamda olmadı verdıklerı meta etıketını overal html dosayasında duzenlemek gerekıyormus uyguladım olmadı dogrulanmadı dedı...ama google da gözüküyor site.
izinlerde de sınırlı erişim+anketler olarak gözüküyor...nasıl yapıcaz arkadaslar saygılarla...
izinlerde de sınırlı erişim+anketler olarak gözüküyor...nasıl yapıcaz arkadaslar saygılarla...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Siteni html dosyası oluşturarup ana dizine atarak onayla bu daha kolay frontpage programını aç farklı kaydet de verdiği ismi dosya ismi olarak kaydet uzantısının html olmasına dikkat etmen lazım...
Sitemap modu var onu kurarsan sitemapı da otomatik yapmış olursun...
Sitemap modu var onu kurarsan sitemapı da otomatik yapmış olursun...
peki kards bıde şöyle bir sorun var ondan kaynaklanıyor olabilirmi ben domaini ücretli olarak aldım host ücretsiz bir firmadan free host yani domaini maskeli yönlendirme yaptım bundan kaynaklanıyo olabilirmi saygılar cvp verdiğin için sagol cok...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşım bakın size phpbb ücretsiz olanak sağlıyor en azından hosta biraz para ödeyin sakın yanlış anlama ama sıkıntı ondan kaynaklanabilir çünkü sen domainini oraya yönlendirdin ve oranın adresi de değerlendirilir hani 98.55.xx.xx gibi zaten google free olanları dikkate almıyor...
Evet haklısın arkadasım yanlıs anlamam, ama bende öğrenme aşamasında en azından böyle yapayım dedım ama site, host free olsada google da gözüküyor ama google sıteye ugramıyor neyse hostu değiştircem heralde yardımların için saol tekrardan.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir