Anasayfada Son Aktif Başlıklar/ Last Post on index
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Anasayfada Son Aktif Başlıklar/ Last Post on index
Modification name: (Recent Posts) Last Active Post Show
Author: TimeZone
Modification description: Anasayfada aktif başlıları gösterir(son 10).
Modification version: 1.7.0
Installation Level: Çok kolay (Only you must modify 4 lines)
Mod Last Active Post Show RC1 - 1.7.0: Download Mod
Orneksayfa= http://www.forumcan.net
Author: TimeZone
Modification description: Anasayfada aktif başlıları gösterir(son 10).
Modification version: 1.7.0
Installation Level: Çok kolay (Only you must modify 4 lines)
Mod Last Active Post Show RC1 - 1.7.0: Download Mod
Orneksayfa= http://www.forumcan.net
- Dosya ekleri
-
- Last_Post_on_Index_1.7.0.rar
- (38.82 KiB) 2399 kere indirildi
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Anasayfada Son Aktif Başlıklar/ Last Post on index
sorunlarınızı buraya yazarsanız yardımcı olmaya calışırım arkadaslar... ben kurdum gayet guzel çalışıyor...
Forumun başında değilde, sonunda olsa daha iyi olur diye düşünüyorum,
kimler çevrimiçi bölümünün hemen altında, ve daha küçük bir şekilde,
kimler çevrimiçi bölümünün hemen altında, ve daha küçük bir şekilde,
Selam
kards bu mod nasıl kuruluyor gelen ekten herhangi bir acıklama cıkmadı hiç mod kurmadım ama bunu kurmak isterim Çok güzelmiş çünkü saygılarla...
arkadaşlar bu nasıl kuruluyor allah aşkına ...yada bir yerde demosu yok mu .
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
çok teşekkürler aradığım bişeydi..
ama bi sorun var sadece bendemi bilmiyorum konulara aktif başlıkra tıkladığımız zaman görüntüleme sayıları değişmiyo ben m i bi hata yaptım yoksa moddamı bi sorun var kuranlardan yardım bekliyorum..
ama bi sorun var sadece bendemi bilmiyorum konulara aktif başlıkra tıkladığımız zaman görüntüleme sayıları değişmiyo ben m i bi hata yaptım yoksa moddamı bi sorun var kuranlardan yardım bekliyorum..
Eywallah hocam çok saol kurdum çalıştı. yalnız dil dosyasındaki kodlarda sadece
kısmı eklenecek yoksa beyaz sayfa hatası veriyor. bilginize...
demo adres ise kendi sitemi verebilirim.
http://www.forumsdu.com
not: modu 3.0.1 versiyona kurdum...
Kod: Tümünü seç
'LP_TITLE' => 'Last Active Post',
'LP_CREATED_BY' => 'Created by',
'LP_POSTEDON' => 'on',
'LP_REPLY_TITLE' => 'Replies',
'LP_REPLY' => 'Re:',
'LP_BY' => 'by',
demo adres ise kendi sitemi verebilirim.
http://www.forumsdu.com
not: modu 3.0.1 versiyona kurdum...
Arkadaşım nasıl kurdun sen modu yahu..Sitene baktım güzrl duruyor.Modu buradan indirdim.kurdum aynen tarif edildiği şekilde ..Bendede beyaz sayfa açılıyor.Cashe falan temizledim..yine aynı.common php yi dediğin gibi yeniden düzenledim yine beyaz sayfa.Allah allah nerde hata yapıyorum.Temam subsilver tabanlı forum 3.0.1
bende 3.0.1 var kurdum çalıştı dediğim gibi tek yerde sorun var onu halledince düzeliyor. yönetim panelinden zula temizlemeyi unutmayın. aksi takdirde biyerde hata yapmışsınızdır 

Hiçbir işe yaramadı ZULA nedir?
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Yönetim paneli anasayfaki "Önbellek temizliği" yeni adıyla. sanırım RC lerde Zula olarak geçiyordu o yüzden öyle demişler..engin1984 yazdı:Hiçbir işe yaramadı ZULA nedir?
Yazık diyorum, başka da birşey demiyorum. Zaman ve emek kaybı.
ç-a-l-ş-m-ı-y-o-r Her şeyi yaptım.Bu konularda acemi de değilimdir. Hatta en klasörü+ tr klasöründeki common.php ye bile ekledim. Olmadı. Basitini kuramazsak zorlarını hiç kuramayız. Ya sabır.
ç-a-l-ş-m-ı-y-o-r Her şeyi yaptım.Bu konularda acemi de değilimdir. Hatta en klasörü+ tr klasöründeki common.php ye bile ekledim. Olmadı. Basitini kuramazsak zorlarını hiç kuramayız. Ya sabır.
neyse çalıştı fakat 10 adet çok nasıl değiştiririz? aradım bulamadım
lasp-post.php içerisinde varmış. tamamdırengin1984 yazdı:neyse çalıştı fakat 10 adet çok nasıl değiştiririz? aradım bulamadım
//Change number 5 for the post that you want show
arkadaşlar bende çalışmadı cache olayını falan yaptım , 3.0.2 kullanıyorum.eger sizin yaptıklarınız bizde calışıyorsa , herkesin 3.0.2 editlenmiş dosyası aynı ise , 3.0.2 surumundeki bir arkadas gondersin lutfen deneyelim
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir