http://dostforum.ypu.com/forum/
kullancı adı: deneme
şifre : 123456
phpbb de yeniyim. phpbb 3.0 yükledim. şu an 4tane sorunum var. umarım yardım edebilirsiniz
1) gördüğünüz gibi melankoli temasını yükledim. ben bu temayı editlemek istersem yani mesela
Kullanıcı Kontrol Paneli Arama Yap SSS Yeni mesajlar Kendi mesajlarınız Cevaplanmamış mesajlar
olan satırı düzeltmek istiyorum. bunu yapmam için hangi dosyada neyi editleyecem?
2) forumda izinler bölümü die birşey var. forum izinlerini ayarladım diyelim bi temada. başşka bi temaya geçince izinleri tekrardan düzenlemem gerekirmi?
3) subsilver2 temasına geçtiğimde yeni başlık veya yeni konu aç die birşey yok. temadamı hata var. yoksa ben mi biyerde hatayapıyorum?(not: ilk melankoli temasını yükledim. ayarları yaptım. subsilvere geçince birşeye dokunmadım)
alt forumlar görünmüyor
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
alt forumlar görünmüyor
En son SpectacuLaR tarafından 04.04.2008, 21:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: alt forumlar görünmüyor
edit : cevap yazmıstım ama tema imzalarını kaldırdıgınızı farkettim geri sildim cevabımı...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

-
- Kayıtlı Kullanıcı
yokmu yardım edecek biri
aynı soruyu başka başlıktada sormuşsun, hem başlığın konusu alt forumlar görünmüyor ama sorduduğun soru başka bune mantık anlamadım.
Önce site kurallarını okumanı tavsiye ederim, sonra kurallara uygun başlık açarsan cevap alabilirsin.
Önce site kurallarını okumanı tavsiye ederim, sonra kurallara uygun başlık açarsan cevap alabilirsin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir