Tuhaf bir Avatar Problemi yardım lütfen

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
carcass
Kayıtlı Kullanıcı

Tuhaf bir Avatar Problemi yardım lütfen

Mesaj gönderen carcass »

Arkadaslar bugun sıtemı ucretlı bır hosta tasıdım hiçbir problem cıkmadı yanlız,siteye avatar yüklenmiyor cmod ayarları 777 olarak ayarlı sitedeki tüm kullanıcıların avatarları cıkmıyor avatar ayarları dogru bir sekılde yapıldı ama avatar yukleyemıyoruz ne yapmam gereklı saygılarla...

Not:Yuklemeyı yeni bir php üzerinden gerçekleştirdim temiz bir phpbb3 yukledım arkasından almıs oldugum yedeği yukledım...Ve avatar sorunu. :|

Birde altta cevrim içi yazan yerde son 5 dk öncesınden ıtıbaren yazısını nereden sılıyorduk daha once sılmıstım ama sımdı bulamıyorum...
carcass
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Tuhaf bir Avatar Problemi yardım lütfen

Mesaj gönderen carcass »

yardımcı olucak yok mu??
RapidW.Com
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen RapidW.Com »

Yönetim panelinden avatar yüklemeyi aç...
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen basoglanh »

Online süresini oynamak için aşağıdakilere uygulayın. Örneğin buraya 5 yazarsınız ama gider forum yönetim panelinden 999 yaparsınız.

Kod: Tümünü seç

-- AÇ --
language/tr/common.php

-- BUL --
   'VIEW_ONLINE_TIME'         => 'son %d dakika içinde aktif olan kullanıcılara dayanmaktadır', //   : küçük harf ile başlıyor
   'VIEW_ONLINE_TIMES'         => 'son %d dakika içinde aktif olan kullanıcılara dayanmaktadır', // : küçük harf ile başlıyor
Burada %d yazan yeri istediğin şekilde değiştir..
Yeni bir güne gülümse !
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir