Kategori açıyorum gözükmüyor izinlerle ilgili galiba anlayamıyorum. DEfault gelen ilk kategorinin aynısını yapıyorum çıksa da içinde YENİ BAŞLIK ikonu olmuyor. Ne yapıcam ?
bir de site üyeliğinin MD5 lı olmasını istemiyorum doğrudan string kopyalansın şifreler DB ye. Bu siteyi çok yavaşlatıyor kanaatindeyim. MD5 ı kaldırıp normal motamot şifre haline nasıl getiricem DB de?
Şu kategori açma olayıyla ilgli bir başlık varmı forumda ?
DAha kategori açamadım :)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: DAha kategori açamadım :)
Bu dediğin şifrelerin hash olarak kriptolu veritabanında saklanması siteyi yavaşlatmaz. Yavaşlatma (hem de çok??), kanaatini destekleyen bir bulgu var mıdır? Bu MD5 hash olmadan düz txt şifreleri saklamak, hem güvenlik hem de kullanıcıların özel bilgilerini açığa çıkarma gibi önemli sakıncalar oluşturur. Kimi ülkelerde yasadışı olduğu da belirtiliyor phpbb.com sitesinde yazılan bazı konularda..mokoko yazdı:bir de site üyeliğinin MD5 lı olmasını istemiyorum doğrudan string kopyalansın şifreler DB ye. Bu siteyi çok yavaşlatıyor kanaatindeyim. MD5 ı kaldırıp normal motamot şifre haline nasıl getiricem DB de?
Benim kanaatimse şu, iyi niyetli olmayan bir amaçla motamot şifre elde etmeyi istiyor gibisin..
Re: DAha kategori açamadım :)
Evet haklı olabilirsin. Kötü niyetli olmuş olabilirim..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir