Phpbb 3'e Tema yüklemek?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Phpbb 3'e Tema yüklemek?
Kendimi geliştirmek için geçenlerde bedava forum açılan sitelerden bir forum açtım. İnternette daha yeni olduğum için bilgim çok yetersiz. Şimdi ben bu forum için temalar indirdim ama nasıl yükleneceğini bilmiyorum. Açtığım forum phpbb 3 formatında. Avalon diye bir tema indirdim. Toplam boyutu 398 kb. Bunun nasıl yükleneceğini tam bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Re: Phpbb 3'e Tema yüklemek?
Aldığın sitenin destek forumuyla irtibata geç. 

Park's Mania fun factory : Feel the difference â„¢
ForumUp Türkiye : ForumUp Türkiye Destek sitesi
"Her Zaman Fark Yarat!"
"Her Zaman Fark Yarat!"
yardımcı olacaksan ol, olmiyacaksan sus. buraya bilgi paylasmaya alıs veriş yapmaya geliyoruz senın dalgalarını okumaya degil bilen bir arkadas yanıtlarsa bende mutlu olacagım.trx yazdı:Aldığın sitenin destek forumuyla irtibata geç.
tesekkurler.
kaqpa yazdı:yardımcı olacaksan ol, olmiyacaksan sus. buraya bilgi paylasmaya alıs veriş yapmaya geliyoruz senın dalgalarını okumaya degil bilen bir arkadas yanıtlarsa bende mutlu olacagım.
tesekkurler.

- Bedava olan forum sitelerine kendin tema yükleyemezsin!
- Eğer tema yükleyeceksen, sitenin FTP sini kullanabiliyor olmalısın.
tema dosyalarını root(forum klasörünün bulunduğu dizin)/styles klasörüne at..
Panel > Stiller > Yeni temana install yada Yükle de hazır.

Ek olarak sinirlenmek ile hiç bir sorun çözülmüyor!
Park's Mania fun factory : Feel the difference â„¢
"Her Zaman Fark Yarat!"
"Her Zaman Fark Yarat!"
Dikkat edersen, soruyu soran başkası, hem senin profindeki site vbulletin, oraya phpbb3 sitili yükleyemezsin.. trx en kısadan doğru tavsiye etmiş, ftp desteğin olmadan yeni sitil yükleyemezsin, ücretsiz forum destek sitesine sorman daha hızlı çözüm sağlar.kaqpa yazdı:bir arkadas yanıtlarsa bende mutlu olacagım.trx yazdı:Aldığın sitenin destek forumuyla irtibata geç.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir