ozel mesaj ayarları
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
ozel mesaj ayarları
selam arkadaslar
siteye uye olunca
Yeni özel mesaj geldiğinde küçük pencere aç: hayır
burası hayır olarak işaretli yenı uye olanların otomatık evet olması icin ve de eskı uyelerin ayarını evet seklınde nasıl degistirebilirim
siteye uye olunca
Yeni özel mesaj geldiğinde küçük pencere aç: hayır
burası hayır olarak işaretli yenı uye olanların otomatık evet olması icin ve de eskı uyelerin ayarını evet seklınde nasıl degistirebilirim
Re: ozel mesaj ayarları
Yeni kaydolan üyeler için,
Aç
phpbb3/includes/functions_user.php
Bul
görülen xxxx değerine 1024 ekle.. kaydet..
Eski üyeler için,
phpMyadmin de bir sql sorgusu çalıştırman gerekli, user_options değeri değişecek, 1000 ise 2024 olacak..
http://www.ktuk.net/phpBB3/viewtopic.php?f=32&t=3677
adresine de bakarsın..
Aç
phpbb3/includes/functions_user.php
Bul
Kod: Tümünü seç
user_options => xxxx
Eski üyeler için,
phpMyadmin de bir sql sorgusu çalıştırman gerekli, user_options değeri değişecek, 1000 ise 2024 olacak..
UPDATE `phpbb_users` SET `user_options` = XXXX+1024
adresine de bakarsın..
tesekurler
yalnız eskı uyelerin hepsinin degerleri degisik bunu nasıl halledebilirim
yalnız eskı uyelerin hepsinin degerleri degisik bunu nasıl halledebilirim
http://www.ktuk.net/phpBB3/viewtopic.php?f=32&t=3677
Aç: includes/functions.php
Bul
Öncesine ekle
Aç: includes/functions.php
Bul
// The following assigns all _common_ variables that may be used at any point in a template.
$template->assign_vars(array(
$user->optionset('popuppm', true);
Tesekurler
-
- Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürler
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Oldu arkadaslar ama yenı kayıt olan uyeler, bu seferde avatar ve simileyleri goremez oldular. Vazgectım istemiyorum böyle birşey geri aldım. Birşey yapıyorsun başka taraflar bozuluyor. 

profilindeki siteye baktım, böyle bir sorun yok. Yeni kaydoldum, avatar ve smiley görememe tarzındaki bir durum yok.. Zaten alakasız bir nokta yeni üyenin pm popup sebebiyle avatar ve smiley görememesi.espirtlotus yazdı:Oldu arkadaslar ama yenı kayıt olan uyeler, bu seferde avatar ve simileyleri goremez oldular. Vazgectım istemiyorum böyle birşey geri aldım. Birşey yapıyorsun başka taraflar bozuluyor.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
İlgilendiğin için teşekkürler.
Bu arada yaptıgım değişiklikleri geri aldım. functions.user.php dosyasındaki user.options değeriydi sanırım onu 1024 yaptıktan sonra yeni üye olanlarda bu sorun meydana geliyor. Simileylerin sadece kodu gozukuyor vs.
Bu arada yaptıgım değişiklikleri geri aldım. functions.user.php dosyasındaki user.options değeriydi sanırım onu 1024 yaptıktan sonra yeni üye olanlarda bu sorun meydana geliyor. Simileylerin sadece kodu gozukuyor vs.
O değeri yazarken şunu yapmıştım..
pop up ayarını değiştirdim bir kullanıcıda, user options değeri değişti..
pop up ayarını eski haline aldım yine değişti.. O davranışa göre ayarlamıştım kendimde. Benzer şekilde test edip yapabilirsin..
pop up ayarını değiştirdim bir kullanıcıda, user options değeri değişti..
pop up ayarını eski haline aldım yine değişti.. O davranışa göre ayarlamıştım kendimde. Benzer şekilde test edip yapabilirsin..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Hm mantığını anladım. Teşekkürler
Bu pop-up ayarı nerede? kaç gündür arıyorum bulamadım.
bende bulamadım.mokoko yazdı:Bu pop-up ayarı nerede? kaç gündür arıyorum bulamadım.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 3 misafir