Kullanıcılara Forumdan Mail Atamama sorunu
Kullanıcılara Forumdan Mail Atamama sorunu
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/apache/php/mmp_lib/php4u_mail.php:275) in /data/members/free/tripod/uk/o/b/i/obitet2006/htdocs/admin/page_header_admin.php on line 143
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/apache/php/mmp_lib/php4u_mail.php:275) in /data/members/free/tripod/uk/o/b/i/obitet2006/htdocs/admin/page_header_admin.php on line 145
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/apache/php/mmp_lib/php4u_mail.php:275) in /data/members/free/tripod/uk/o/b/i/obitet2006/htdocs/admin/page_header_admin.php on line 146
Genel Hata
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php
Bu hatanın Ne anlama geldiğini bana söyliyebilirmisiniz acaba? ne yapmam gerekiyor. Lütfen bir yardım
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/apache/php/mmp_lib/php4u_mail.php:275) in /data/members/free/tripod/uk/o/b/i/obitet2006/htdocs/admin/page_header_admin.php on line 145
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/apache/php/mmp_lib/php4u_mail.php:275) in /data/members/free/tripod/uk/o/b/i/obitet2006/htdocs/admin/page_header_admin.php on line 146
Genel Hata
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php
Bu hatanın Ne anlama geldiğini bana söyliyebilirmisiniz acaba? ne yapmam gerekiyor. Lütfen bir yardım
kullanıcıların emailine mesajın gitmediğini bildiriyor..
yönetim paneline girin genel ayarlar kısmına girdikten sonra
SMTP Server kullan seçeneğine EVET diyin,
SMTP server adına localhost yazın ve kullanıcı adı ile şifre kısımlarını boş bırakın.
olmassa burdan devam ederiz
yönetim paneline girin genel ayarlar kısmına girdikten sonra
SMTP Server kullan seçeneğine EVET diyin,
SMTP server adına localhost yazın ve kullanıcı adı ile şifre kısımlarını boş bırakın.
olmassa burdan devam ederiz
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
Evet .lycos da. aslında bende ondan kaynaklandığını düşünüyorum fakat kota gibi bişey var galiba veya serverim çoktü. peki ben şimdi ne yapıcağım servermı değiştireyim , yanlızca mail yolluyamıyorum diye. nasıl bir yol önerebilirsiniz bana acaba ? yani benim mail yollamam şart (kullanıcı bakımından)
yani reklam gibi olmasın ama forum bu : http://members.lycos.co.uk/obitet2006/
(reklam niyetim yoktur.)
yani reklam gibi olmasın ama forum bu : http://members.lycos.co.uk/obitet2006/
(reklam niyetim yoktur.)
Yok kotan filan dolmamış öl ebişey yokta aklıma değişik bir fikir geldi. En iyisi git ücretsiz mail veren bir yerden mail al ama sana POP 3 account u vermesi lazım yani sen o ücretsiz aldığın mail deki bilgileri forumuna gireceksin yani host ve şifre kısmına o bilgileri yazacaksın yani mail server ı olacak lycos u değilde başka bir siteyi kullanacaksın.
Bide aklıma geldi de ESQARE galba lycos ta çıkan bazı sorunlar içn bir kaç kod vermişti sitede arama yaparsan bulursun. Yani herşeyi dene derim
Bide aklıma geldi de ESQARE galba lycos ta çıkan bazı sorunlar içn bir kaç kod vermişti sitede arama yaparsan bulursun. Yani herşeyi dene derim

Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir