Kullanıcılara Forumdan Mail Atamama sorunu

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
timucin80
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kullanıcılara Forumdan Mail Atamama sorunu

Mesaj gönderen timucin80 »

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/apache/php/mmp_lib/php4u_mail.php:275) in /data/members/free/tripod/uk/o/b/i/obitet2006/htdocs/admin/page_header_admin.php on line 143

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/apache/php/mmp_lib/php4u_mail.php:275) in /data/members/free/tripod/uk/o/b/i/obitet2006/htdocs/admin/page_header_admin.php on line 145

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/apache/php/mmp_lib/php4u_mail.php:275) in /data/members/free/tripod/uk/o/b/i/obitet2006/htdocs/admin/page_header_admin.php on line 146

Genel Hata
Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php

Bu hatanın Ne anlama geldiğini bana söyliyebilirmisiniz acaba? ne yapmam gerekiyor. Lütfen bir yardım
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

kullanıcıların emailine mesajın gitmediğini bildiriyor..

yönetim paneline girin genel ayarlar kısmına girdikten sonra
SMTP Server kullan seçeneğine EVET diyin,
SMTP server adına localhost yazın ve kullanıcı adı ile şifre kısımlarını boş bırakın.
olmassa burdan devam ederiz
timucin80
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Çok teşekkür ederim bi yapayım olmazsa devam edelim. Yani aniden oldu bu güne kadar bir sorun yoktu. neyse bide bole deniyeyim.
timucin80
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Could not connect to smtp host : :

DEBUG MODE

Line : 112
File : smtp.php

şimdide bole bi hata verdi.
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Forumunuz ücretsiz bir hostta mı ?
Dikkatimi çektide genelde ücretsiz hizmet veren forum sistemlerinde bu hata çok sık karşılaşılıyor.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
timucin80
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Evet .lycos da. aslında bende ondan kaynaklandığını düşünüyorum fakat kota gibi bişey var galiba veya serverim çoktü. peki ben şimdi ne yapıcağım servermı değiştireyim , yanlızca mail yolluyamıyorum diye. nasıl bir yol önerebilirsiniz bana acaba ? yani benim mail yollamam şart (kullanıcı bakımından)

yani reklam gibi olmasın ama forum bu : http://members.lycos.co.uk/obitet2006/
(reklam niyetim yoktur.)
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Yok kotan filan dolmamış öl ebişey yokta aklıma değişik bir fikir geldi. En iyisi git ücretsiz mail veren bir yerden mail al ama sana POP 3 account u vermesi lazım yani sen o ücretsiz aldığın mail deki bilgileri forumuna gireceksin yani host ve şifre kısmına o bilgileri yazacaksın yani mail server ı olacak lycos u değilde başka bir siteyi kullanacaksın.

Bide aklıma geldi de ESQARE galba lycos ta çıkan bazı sorunlar içn bir kaç kod vermişti sitede arama yaparsan bulursun. Yani herşeyi dene derim :D
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
timucin80
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Teşekkür ederim valla güzel bi düşünce . bakalım bi deniyelim. yani hotmail falan bakalım. Çok çok sagol ilgilendiğin için ben biraz uğraşayım.
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir