forumu 2.0.x den 3.0.x nasıl değiştire bilirim

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
armina
Kayıtlı Kullanıcı

forumu 2.0.x den 3.0.x nasıl değiştire bilirim

Mesaj gönderen armina »

forumu benim için arkadaşım kurdu.ben sadece kullanıcı adımı ve şifremi girerek foruma sahip oldum.ve şu anda o arkadaşıma ulaşamıyorum.forumumun kodlarına nasıl ulaşacağımı ve bu sürümü diğeri ile nasıl değiştire bilirim?son soru forumu kullanıcılara nasıl kapata bilirim?şimdiden çok teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
dlxattack
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Re: forumu 2.0.x den 3.0.x nasıl değiştire bilirim

Mesaj gönderen dlxattack »

arkadasın sana ftp sişreni yada hostunun cpanel şifresini vermedimi?

2x 3xe çevirmeyide buradan ulaşabilirsin

viewtopic.php?f=20&t=7234&st=0&sk=t&sd=a
PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
armina
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen armina »

hayır bana hiç bir şifre vermedi.o şifreler olmadan hiç bir şey yapamam galiba.cevabınız için çooook teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
dlxattack
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen dlxattack »

o şifreler olmadan mümkünatı yok önemli değil arkadaşım ;)
PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

armina yazdı:forumu benim için arkadaşım kurdu.ben sadece kullanıcı adımı ve şifremi girerek foruma sahip oldum.ve şu anda o arkadaşıma ulaşamıyorum.forumumun kodlarına nasıl ulaşacağımı ve bu sürümü diğeri ile nasıl değiştire bilirim?son soru forumu kullanıcılara nasıl kapata bilirim?şimdiden çok teşekkür ederim.
Bahsettiğin profilindeki ücretsiz forumup sitesi ise, gidip ücretsiz forum desteğine sorman gerekir. Hiç bir şey yapamazsın, ftp erişimi vb diğer araçlar yoksa elinde..
Forumu arkadaşında hazır siteden kurmuş, pek emek vermiş sayılmaz, hazır ücretsiz forum olduğundan sana sadece kullanıcı ve şifre vermiş olması normal..
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir