phpbb kurmayı çok istiyorum,ama kuramadım :(

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
ibrahim123
Kayıtlı Kullanıcı

phpbb kurmayı çok istiyorum,ama kuramadım :(

Mesaj gönderen ibrahim123 »

arkadaşlar sitemi hazır almıştım ve fazla bir bilgim de yok.Ancak aldığımda sitemde mybb forum kuruluydu.Ben phpbb ye geçmek istiyorum,ama nasıl kuracağımı falan bilmiyorum.Ayrıca cpanel hakkında falanda bir bilgim yok :( bana bu sitenin yöneticileri yardımcı olabilir mi kurmamda acaba? msn adresi vermemin bir sakıncası yoktur umarım, ibrahim-48@hotmail.com.
Kullanıcı avatarı
seth87
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: phpbb kurmayı çok istiyorum,ama kuramadım :(

Mesaj gönderen seth87 »

oncelikle phpbb nin kurmak istediğin sürümünü bu siteden indir...türkçe dil paketini içine ekle...sonra bi ftp programı kurup hostuna bağlan oraya yollican...kurulum aşaması bu forumda mevcut...

ama eski forumuna dair tüm veriler kaybolur haberin olsun...
ibrahim123
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ibrahim123 »

cpanelle alakası yok mu yani,cpanlelden database denilen bişey açıyormuşuz,ona gerek yok yani :?:
crazy87
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen crazy87 »

var tabiki forumu kurabilmen icin bir database olusturman gerekiyor sonra kuruluma gecmelisin istersen msn üzerinden yardim edebilirim sana...
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen basoglanh »

seth87 yazdı:oncelikle phpbb nin kurmak istediğin sürümünü bu siteden indir...türkçe dil paketini içine ekle...sonra bi ftp programı kurup hostuna bağlan oraya yollican...kurulum aşaması bu forumda mevcut...

ama eski forumuna dair tüm veriler kaybolur haberin olsun...

Selamlar.
seth87 nickli arkadaşım ilk önce bi sitendeki tükçe çeviri imzalarını,ve phpbb linkini koysan daha güzel olur.
Yeni bir güne gülümse !
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir