stemap başlıkları indexlenmiyor

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
makarabesk
Kayıtlı Kullanıcı

stemap başlıkları indexlenmiyor

Mesaj gönderen makarabesk »

Özellik Durum
Site Haritası türü Web
Gönderildi ............
Google tarafından son indirilme tarihi 23.Nis.2008
Site Haritasındaki toplam URL sayısı 337
Site Haritasındaki dizine eklenen URL sayısı 12

arkadaşlar sitemap haritasını neyaptıysam 12 başlıktan fazlasını okutamadım google bot başka okumuyo ayrıca konular yerine bilgi ve sss kısmını indexliyor ne yapmam gerekli :?:
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Re: stemap başlıkları indexlenmiyor

Mesaj gönderen phpbb6 »

Eğer istiyorsanız sitenize özel SEF yapabiliriz. İletişim Özel mesaj.
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

makarabesk yazdı:arkadaşlar sitemap haritasını neyaptıysam 12 başlıktan fazlasını okutamadım google bot başka okumuyo ayrıca konular yerine bilgi ve sss kısmını indexliyor ne yapmam gerekli :?:
Ben sitemap, yada SEO-SEF vb kullanmıyorum, daha en baştan google botlar geliyor ve okuyor. Bot izinleri de kontrol et, fark edebilir. Sitemap ve SEF gerek yada yeter şart değil. google kriterine bakman gerekir. Zaten indekslenmiş başka sitelerden senin siteye linkler olması, dmoz.org adlı açık kaynak dizinlerde sitenin kayıtlı olması önemli şeyler. Artı, sitemapini göndersen, googlebotlar siteyi ziyaret etse de, en azından 1-2 hafta geçebiliyor aramalarda çıkması için sitenin..

site:makarabesk.com vb google aramalarda çok az sonuç var, google indeksliyorsa da yavaş, yada seçici. Ama siten yeni, henüz gerçek içerik olmadığı anlaşılıyor (858 başlık, 1153 mesaj, kendi kendine yazmışınız şimdiyeli).. Biraz zaman geçmesini bekle..
makarabesk
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen makarabesk »

ilginiz için teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alıcam :wink:
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir