Phpbb 3.0 ve 3.1 Hazır Seo Eklentisi.

phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
seth87
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Phpbb 3.0 ve 3.1 Hazır Seo Eklentisi.

Mesaj gönderen seth87 »

.htaccess ana dizinde,

server windows ama ben yetkilileriyle konuştum destekliyor dediler...

daha temel modları kurmaya başlamadım bu mod için o yuzden biran once kurmam lazım...
basarann
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen basarann »

Ben başka birşey sormak istiyordum. Bu seo eklentisi türkçe karakterleride destekliyor ama firefoxta adres satırında "http://localhost/phptr/%C3%BCniversite- ... -f175.html" şeklinde çıkan link ie ve operada "http://localhost/phptr/üniversite-ödev- ... -f175.html" şeklinde düzgün çıkıyor.
Bu sorunun cevabı olarak türkçe karakterlerin tarayıcının adres giriş kısmında türkçe karakter içermemesi gerektiğini söylemişssin. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Cevap olarak teknik bir şeyler söylemişssin array gibi.
Bu sorunu tam olarak nasıl çözerim.
www.deneme.com/Her-şey-Vatan-Üzerine gibi bir konunun
google tarafından
her-Sey-vatan-Uzerine gibi indekslenmesini.

Yada şöyle sorayım google türkçe karakterli olarak indexleyebilirmi
dgunseli
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen dgunseli »

basarann yazdı:
Ben başka birşey sormak istiyordum. Bu seo eklentisi türkçe karakterleride destekliyor ama firefoxta adres satırında "http://localhost/phptr/%C3%BCniversite- ... -f175.html" şeklinde çıkan link ie ve operada "http://localhost/phptr/üniversite-ödev- ... -f175.html" şeklinde düzgün çıkıyor.
Bu sorunun cevabı olarak türkçe karakterlerin tarayıcının adres giriş kısmında türkçe karakter içermemesi gerektiğini söylemişssin. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Cevap olarak teknik bir şeyler söylemişssin array gibi.
Bu sorunu tam olarak nasıl çözerim.
http://www.deneme.com/Her-şey-Vatan-Üzerine gibi bir konunun
google tarafından
her-Sey-vatan-Uzerine gibi indekslenmesini.

Yada şöyle sorayım google türkçe karakterli olarak indexleyebilirmi
Aynı sorunu ben de yaşıyorum bir cozum bulabilirsek cok sevinirim bunu nasıl başarabiliriz?
ilhan06
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ilhan06 »

Emeklerine sağlık arkadaş. İlk modu sayende kurmuş :wink: oldum böylece.
worx
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen worx »

selamlar arkadşalar;

seo modunu hazırlayan arkadaşımıza çok teşekkür ederim... fakat bu moddada diğer moddada ufak bir sorun var! ya bu sorunu kimse farketmedi sormadı yada bende bi sorun var :?:

Sorun:
1 Konuda 1den fazla sayfa olunca atıyorum 1-2-3-4-5.... die bunu forumlar sayfasından son sayfaya veya herhangi bir sayfaya tıklayınca uzantısını .PHP olarak gözüküyor bu sornun kaynağı .htaccess demi yatıyor yoksa herhangi bir kod eksikliğindenmi?? Yardımcı olursanız çok sevinirim acil ihtiyacım var... Resimli olarakta gösterdim aşağıdan birileri ilgilenirse çok sevinirim... Çok teşekkürler
Sorun
Sorun
Kullanıcı avatarı
seth87
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen seth87 »

worx bence diğer sayfaların html olarak gozukmesi mantıksız...
sonuçta bu modun amacı başlıkları html uzantılı hale getirmek ve ust sıralara yukselmek...birinci sayfa olsada 10. sayfa olsada sonçta aynı başlığa ait...diğer sayfalarada link vermek işi daha da zorlaştırır zaten sayfa sayısı çok ve gereksiz olacağından...

ve benim sorunum !! bende html olarak gozukuyo da başlığa tıklayınca sayfa bulunamadı diyor...yanfile not found 404 hatası...

o kadar soru yazdım bu konuyla ilgili cevap veren yokmu yaw...
makarabesk
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen makarabesk »

kardeş bu işe yeni başlayanları hiç düşünmüyorsunuz neyi nere atacaz hiç açıklamıyorsunuz herkes siz gibi profosyonel deil arkadaşlar daha duyarlı oln lütfen mod kurulum makalesi var okuyorum yine bişii anlamıyorum mesela forumda mod nasıl kurulur hangi dosyalar nere atılmalı bunların ayrıntılı açıklaması yok.mod kurulurken yapılacak işlemler var bul deiştir felan tamam oraya kadar güselde önce dosyaları nereye atacağımızı söyleseniz fenamı olr..
Kullanıcı avatarı
seth87
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen seth87 »

aynen hocam ben onceki mesajlarda da yakındım ama hala bi cevap yazan yok...
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

advanced seo rewrite yi öneriyorum, onunla da hazır dosyalar gelmekte ve daha çok kişi tarafından kullanılıp test edilmekte. Türkçe karakter sorunları için fixleri de var.
fuden
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fuden »

arkadaşlar slm eklentideki dosyaları yerleştirdimde seo nun kurulup kurulmadığını nasıl anlıyacağım. ?
Kullanıcı avatarı
brainomer
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen brainomer »

arkadaşım allah senden razı olsun süper çalıştı çok sağol allah tuttuğunu altın etsin. :D :D
ne kadar uğraştım hep hata aldım ama senin yaptığın çalıştı teşekkürler :P
http://futbolizle.tk lig tv nin en bedava adresi tüm liglerin macları burada.

phpbb3 temaları= http://futbolmekani.leve-net.com/forum/ ... -f108.html
phpbb3 modları= http://futbolmekani.leve-net.com/forum/-mod--f107.html
Kullanıcı avatarı
melihonline
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen melihonline »

Elinize sağlık. Sadece dosyaları eskileriyle değiştirdim o kadar. Hata falan yok.

Seo kuramayan herkese tavsiye ederim...
FORUM | FORUM 2 | İki insan açtır. Biri bilimi arayan, diğeri ise parayı...
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

sitenin altinda

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_seo.php on line 269: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /cache/tpl_melankolia_overall_header.html.php:2)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_seo.php on line 270: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /cache/tpl_melankolia_overall_header.html.php:2)

hatasi veriyor yönetim paneline girmek istedigim zamanda

Fatal error: Call to undefined function get_formatted_filesize() in /users/saruhanhunel/www/includes/acp/acp_main.php on line 313

bu yaziyor yardimci olurmusunuz ?
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
darkart
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen darkart »

benim sunucu windows ama kuramadım sanırım..dosyalar gerekli yerlerde ancak adam bir anlatır yahu, kaç zaman olmuş kimse bişi demiyo :(
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen radyobulut »

darkart yazdı:benim sunucu windows ama kuramadım sanırım..dosyalar gerekli yerlerde ancak adam bir anlatır yahu, kaç zaman olmuş kimse bişi demiyo :(
MOD KURMAYI BİLMEYENLER İÇİN MOD KURULUM MAKALESİ

Arkadaşlar bu bilmeniz gereken bi makale ama bu modu kurmak için onu bilmeniz gerekmiyor. Forumunuzu eğer hazırsa zaten bunu yapamazsınız. Eğer host desteği veriyorsa ama ücretsiz olsa bile yapabilirsiniz. Hostunuza girin ve indiğrdiğiniz dosyanın içindekilerle değiştirin. Bu kadar. Yalnız o dosyaları kapsayan bir mod kurmuşsanız daha önce hata oluşturur..
Kilitli

“3.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 1 misafir