MOD Kurulum Makalesi (Yeni başlayanlar, bilmeyenler için)
dersimg03 yazdı:ftp buldum connect to war oraya sitemin ismini yazıom girmio nasıl olcak o iş adam gibi şöyle açık açık anlatsanız
Kardeşim adam gibi cevap verinde ne demek ?
Burada herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz yani bişeyi okumuşsun anlayamamışsın.
1- Burada anlatılanlar sadece mod kurulumu için geçerlidir FTP bağlantısı değil !
2- Senin forumun ücretsiz bir forumdur kodların içine giriş yapamayacağın için hiç bişeyde eklemen mümkün değil !
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
bende hiçbirşey anlamadım...açıkcasını söylemek gerekirse bu anlatım sadece terimleri bilenler için...yani biz acemiyiz;anlamadık deyince falanca klasörünü al falanca klasörüne at deniyor...ya zaten sorun burada nasıl atacaz nereye bascaz adım adım anlatılacaksa anlatılsın...yoksa hiçbir fayda getirmez...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
yaa arkadaşalr benim analdıım bu mod olayında örneğin sitede bi d.eğşikik sitiyorsun bunun için fpt:// den bi dosya üzerinde kod değşik yaparak ouyor galiba kmmz ve ben bu kod alrı koyamıyor çok uzun ve karmaşık geliyo abi aynı şey değimi
örnek: biri hızlı cevap istiyo bunun değişkik yapması gereken klasörü biri yaopmışsa bi bilen ona versin zati bu dosyalar çok ufak sadece yazı var hem o abuk subuk sorualr sormasın hem onun işi görüsün hem oınun haksızmıyım ben analmadım gitt ibu olayı

örnek: biri hızlı cevap istiyo bunun değişkik yapması gereken klasörü biri yaopmışsa bi bilen ona versin zati bu dosyalar çok ufak sadece yazı var hem o abuk subuk sorualr sormasın hem onun işi görüsün hem oınun haksızmıyım ben analmadım gitt ibu olayı

beyzale yazdı:bende hiçbirşey anlamadım...açıkcasını söylemek gerekirse bu anlatım sadece terimleri bilenler için...yani biz acemiyiz;anlamadık deyince falanca klasörünü al falanca klasörüne at deniyor...ya zaten sorun burada nasıl atacaz nereye bascaz adım adım anlatılacaksa anlatılsın...yoksa hiçbir fayda getirmez...
savas146 yazdı:Bende 3 Kez Okudum Birşey Anlamadım Lütfen Yardım....
ya birileri resimli anlatamazmı mod ekleme hikayesini adım adım..bizde kurtuluruz sizde rahatlarsınız..bilgilerinizi paylaşmaktan çekinmeyin

abicim daha nasıl anlatsınlar ki
adam diyo open yazan yerdeki dosyayı açıcan find dediği yeri yapıcan dosyaları kaydedicen ftp ye geri yollican bu kadar basit

adam diyo open yazan yerdeki dosyayı açıcan find dediği yeri yapıcan dosyaları kaydedicen ftp ye geri yollican bu kadar basit

Bu mesaj değiştirilmemiştir.... ayrıntılı bilgi için istediğiniz numarayı çevirin
..
NOT: cupranın numarasını çevirirseniz mesuliyet kabul edilmez
beklediğiniz gibi gelmedim ama olsun

NOT: cupranın numarasını çevirirseniz mesuliyet kabul edilmez

beklediğiniz gibi gelmedim ama olsun

- the_alorak
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir