3.0.0dan 3.0.1 e gecerken sorun

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
crazy87
Kayıtlı Kullanıcı

3.0.0dan 3.0.1 e gecerken sorun

Mesaj gönderen crazy87 »

arkadaslar basliktada söyledigim gibi 3.0.0 dan 3.0.1 e gecerken sorun yasiyorum güncelleme yapamiyorum zannedersem hosting servsimden kaynaklanan bi sorun... bende bu yüzden tekrardan 3.0.0 ı kaldirip yeni sürüm yüklemek istedim... sizden istegim forumdaki kayitli kullanici bilgilerin hangi dosyada saklandigi...
düsüncem bu dosyayi kopyalayip yeni kurduguma kayit etmek böylece kayitlilarin silinmemesini saglamak..

birde bazı siteler görüyorum örnek vermek isterdim ama zannedersem reklama girer. bildigim kadarıyla portal diyolar yanlarda kategoriler fln oluyor..ben bunu nasıl yapabilirim?

Forumda misafirlere sadece linkleri nasil kapatabilirim...

ceavplarinizi bekliyorum

Saygılarımla Crazy87
En son crazy87 tarafından 09.05.2008, 13:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
murat_gunay
Kayıtlı Kullanıcı

Re: 3.0.0 dan 3.0.1 e gecerken sorun

Mesaj gönderen murat_gunay »

Güncellemede ne gibi bir sorun yaşadığınızı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırz, bizde bazı sorunlar yaşadık ama güncellemyi tamamladık.Çokta büyük sorunlar olmadığı ortada...
crazy87
Kayıtlı Kullanıcı

......................

Mesaj gönderen crazy87 »

ya ben tekrar kurdumda . zannedersem yanlıs yapiyomusum..
ben sisteme tikladigimda
İşlem tamamlanamadı, çünkü fsockopen fonksiyonu kapatıldı ya da mevcut sunucu sorgusu bulunamadı böyle bi sey söz konusu oluyodu Heralde güncellemeyi install klasörünü atip öyle yapiyoruz...
bisey daha sorayim bu arada biz bu profili,avatarı vs. sag taraftan sol tarafa geciremezmiyiz ?
En son crazy87 tarafından 01.05.2008, 05:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
murat_gunay
Kayıtlı Kullanıcı

Re: 3.0.0 dan 3.0.1 e gecerken sorun

Mesaj gönderen murat_gunay »

3.0.1 Yükseltme INSTALL klasörünü forumunuzun bulunduğu klasör dizininin içine atın.Ardından tarayıcı ekranınızda http://www.siteismi.com/forums/install.php yazarak güncelleme içn gerken kurulum dosyasını çalıştırıp yönergeleri izleyin.Güncellem son aşamasında FTP ile güncelleme seçeneği ile gerekli yükseltmeyi yapmanızı öneririm.(ÇOK KOLAY OLUYOR).
crazy87
Kayıtlı Kullanıcı

-------_____--------

Mesaj gönderen crazy87 »

Yardimlariniz icin cok tskkr ederim arkadaslar

bi kac sorum daha olacak fazla oldum ama :)

1 - bazı siteler görüyorum örnek vermek isterdim ama zannedersem reklama girer. bildigim kadarıyla portal diyolar yanlarda kategoriler fln oluyor..ben bunu nasıl yapabilirim?
2 - Forumda misafirlere sadece linkleri nasil kapatabilirim...
3 - profili,avatarı vs. sag taraftan sol tarafa gecirebilirmiyim ?
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 1 misafir