Bnede dikkat ettim phpBB bilgi düzeyi çok düşük olanlar hemen modifiye forum yapıyorlar. Sonrada sanki anlamını biliyorlarmış gibi premod diyorlar
phpBB PLUS ta saymadım ama 100 e yakın mod var değil mi ?
o azcık bilgisi olanlarda zaten azcık mod kurabiliyor 20 - 30 tane taş çatlasın 50 tanecik

Şu ana kadar Profesyonel anlamda yapılmış bir modifiye forum göremedim
eskiden Sabri Unsal yakuşha yı yapmıştı ve geliştiriyordu (profesyonel anlamda bu işi yapıyodu) ancak sonradan phpBB 3 ün çıkması ile hahhh ne oldu ne yaptı bilmiyorum.
Açıkçası şahsen ben kendimi sizlerin yerine koysam (yeni başlayanları kast ediyorum ) ve (kendi modifiye forumu mu yapamayacak kadar amator yada bilgisiz olsaydım) şunu düşünürdüm neden tanınmamış phpBB bilgisi düşük olan birinin modifiye forumunu kullanayım ?
İçerisinde açık mı var ?
php kodlamasında aşırı SQL sorguları mı var ?
modifiye içersine yerleştirilmiş CASUS kodlar mı var ?
Gider babalar gibi PHPBB PLUS kullanırdım hem sevmediğim ALAMAN malı

hemde büyük ve kapsamlı bir destek sitesi var ...
------------------------------------
Mod geliştirmeye gelince var olan modların editlenip yeniden düzenlenmesi ve extra özellikler fonksiyonlar eklenilmesi yada sıfırdan mod yapılması gayet güzel olurdu (yapacak olan kişi ler) olsaydı
Ama bir mod yaptığımda yada editleyip extra özellikler ekldiğimde kendime şunu soruyorum onca uğraşı verip ter döktüğün bir php kodlamasını neden sömürücü kesim ile paylaşasın ki hemde yeterince değer ve saygı gösterilmedikçe ? o zaman sadece kendine çalışacaksın son 2 senedir yaptığım gibi ...