Foruma Yeni Başlık Açamıyorum
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Foruma Yeni Başlık Açamıyorum
Arkadaşlar merhaba
Forumu guzelce kurdum , denemek için 2-3 başlık açtım yonetıcı bolumunden , ancak daha sonra forum ana sayfaya geldıgımde başlıklar gorunuyor, konu başlıklarıda var ancak ''Yeni BAşlık aç '' Butonu çıkmıyor dolayısı ıle yenı başlık açamıyorum, ayarlardan de gerekli izinleri verdiğimi sanıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Forumu guzelce kurdum , denemek için 2-3 başlık açtım yonetıcı bolumunden , ancak daha sonra forum ana sayfaya geldıgımde başlıklar gorunuyor, konu başlıklarıda var ancak ''Yeni BAşlık aç '' Butonu çıkmıyor dolayısı ıle yenı başlık açamıyorum, ayarlardan de gerekli izinleri verdiğimi sanıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
turk970
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Foruma Yeni Başlık Açamıyorum
bendede böyle bir sorun var napmalıyım? acil cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar
arkadaşlar geçenlerde bi yerde okudum yeni kurulan php3 lerde yeni konu açmak için buton yokmuş nerden okuduğumu tam bulamadım ama sabri ünalın sitesini gözden geçirin derim ben bulabilirseniz yayınlayın
Bu sorun bendede mevcut cevap yazıcak kimse yokmu ?
tema dosyalarında tr butonları olmayabilir.
styles/prosilver/imageset yolunda en ve tr diye klasörler olması lazım bakın yoksa sitemizden indirebilirsiniz varsa yönetimden tema dosyalarını yeniden güncelleyerek çözebilirsiniz.
styles/prosilver/imageset yolunda en ve tr diye klasörler olması lazım bakın yoksa sitemizden indirebilirsiniz varsa yönetimden tema dosyalarını yeniden güncelleyerek çözebilirsiniz.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
bende açamıyorum yardım edebilirmisiniz? 

nerdeen indirebiliriz???
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
burdan
http://www.phpbbturkey.com/downloads/in ... -tam-paket asagiya giderseniz orda
subsilver ve prosilver türkcesi olcak onu indirirseniz icinde türkce görüntü klasörü olcak onu yüklemeniz yeterli olur galiba
http://www.phpbbturkey.com/downloads/in ... -tam-paket asagiya giderseniz orda
subsilver ve prosilver türkcesi olcak onu indirirseniz icinde türkce görüntü klasörü olcak onu yüklemeniz yeterli olur galiba

beyler bende o klasorler var ama genede konu acamıyoorum ! :S
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
forum ve kullanici izinlerinizi kontrol edin
yaw izinlerin orinalinn nasıl oldugunu bilmiyoruzki :SEsmerÖzcan yazdı:forum ve kullanici izinlerinizi kontrol edin
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
herkes kendine göre ayarlar bu izinleriMiqcroXce yazdı:yaw izinlerin orinalinn nasıl oldugunu bilmiyoruzki :SEsmerÖzcan yazdı:forum ve kullanici izinlerinizi kontrol edin

YKP > FORUMLAR > Forum Izinleri > Tüm Forumlar secin > sonra izin vermek istediginiz grupu secin
sonra direk izinleri yönet yeri cikar Mesaj Izinlerinde > Yeni başlıklar açabilir < burayi evet secin ve diger izinleride kontrol edin
Bu bir çok güzel ve bilgilendirici bir forum yer almaktadır .. tutmak güzel şeyler gönderme üzerinde
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] ve 6 misafir