Güzel düzenlemişsin eline sağlık. Ancak "Yeni Mesajlar & Cevap Yazılan Mesajlar" alanındaki konu başlığına tıklandığında direk son yazılan mesaja gitmesi daha hoş olmaz mı? Böyle bir düzenleme yapabilir miyiz?_MaYhEm_ yazdı:Bir Kaç değişiklik yaptım Tam oldu.
Örnek site : http://www.sonmermi.com/fORUM
Düzenlemeyi Prosilver için yaptım.
Yapılan değişiklikler :
1 - ) Mesaj okuma sayısı yoktu. Eklendi
2 - ) Reklamlar kaldırıldı.
3 - ) Limit 20 yapıldı.
4 - ) Prosilver temasındaki tablo kenarlıkları kaldırıldı.
5 - ) Türkçe Yazılarda değişiklikler yapıldı.
Download : http://rapidshare.com/files/101276146/s ... 2.rar.html
Son 10 Bilgiler(En iyi 5 Uyarlaması)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: En iyi 20 Prosilwer
Re: Son 10 Bilgiler(En iyi 5 Uyarlaması)
Genel Hata
Language file top5_index_lang.php couldn't be opened.
ne yapmalıyım
ne yapmalıyım
Bu Forumun En Başına Geldi Nasıl En Sonuna Alırız Acaba ?
styles/subSilver2/templates/index_body.html
dosyasında
<!-- INCLUDE top5_index.html -->
bu komutu
bunun altına eklersen altta ve en güzeli olur
dosyasında
bu komutu
Kod: Tümünü seç
<!-- IF S_AUTOLOGIN_ENABLED -->
| <label for="autologin">{L_LOG_ME_IN} <input type="checkbox" name="autologin" id="autologin" /></label>
<!-- ENDIF -->
<input type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" class="button2" />
</fieldset>
</form>
<!-- ENDIF -->
galiba ben gibi mods klasoru içine atılacğını gormemişsinilhanfire yazdı:Genel Hata
ne yapmalıyım

ilhanfire yazdı:styles/subSilver2/templates/index_body.html
dosyasında
bu komutu
bunun altına eklersen altta ve en güzeli olurKod: Tümünü seç
<!-- IF S_AUTOLOGIN_ENABLED --> | <label for="autologin">{L_LOG_ME_IN} <input type="checkbox" name="autologin" id="autologin" /></label> <!-- ENDIF --> <input type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" class="button2" /> </fieldset> </form> <!-- ENDIF -->
ayrıca alta koymak için bu metodu kullananlar hem altta hem ustte gorunuyor diyebilir...
üsttekini kaldırmak için index_body.html nin ilk satırından sonra eklediğimiz
<!-- INCLUDE top5_index.html --> kodunu silmek gerekiyor...
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
ya bişi sorcam
tabi ilk bu başlığı açana)
ben index.php dosyasının içinde // Assign index specific vars bulamadım..? bi cevap yazsanız

ben index.php dosyasının içinde // Assign index specific vars bulamadım..? bi cevap yazsanız

blogcu
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bende ekledim ama keşke altta olsaydı daha iyi olurdu..
kcarakilic
kcarakilic yazdı:bende ekledim ama keşke altta olsaydı daha iyi olurdu..
yukarda gayet güzel bişekilde açıkladık yazılan mesajları okuyun lutfen
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
ya bırıde bana cvp verseblogcu forum yazdı:ya bişi sorcamtabi ilk bu başlığı açana)

blogcu
blogcu forum yazdı:ya bırıde bana cvp verseblogcu forum yazdı:ya bişi sorcamtabi ilk bu başlığı açana)
phpbb sürümün ne?
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
galıba şunu soruyorsun : PHP Version 5.2.3seth87 yazdı:blogcu forum yazdı:ya bırıde bana cvp verseblogcu forum yazdı:ya bişi sorcamtabi ilk bu başlığı açana)
phpbb sürümün ne?
blogcu
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Okudum uyarı için teşekkürler! sonradan farkettim..seth87 yazdı:kcarakilic yazdı:bende ekledim ama keşke altta olsaydı daha iyi olurdu..
yukarda gayet güzel bişekilde açıkladık yazılan mesajları okuyun lutfen
top20 yi koydum gayet güzel oldu..emeği geçen herkese teşekkürler..
kcarakilic
hocam benim subsilver/templates/index_body.html in içinde böyle bi yazı yok
fakat prosilverda var. ne yapabilirim?? biri yardım ederse çok sevinirim
fakat prosilverda var. ne yapabilirim?? biri yardım ederse çok sevinirim
ilhanfire yazdı:styles/subSilver2/templates/index_body.html
dosyasında
bu komutu
bunun altına eklersen altta ve en güzeli olurKod: Tümünü seç
<!-- IF S_AUTOLOGIN_ENABLED --> | <label for="autologin">{L_LOG_ME_IN} <input type="checkbox" name="autologin" id="autologin" /></label> <!-- ENDIF --> <input type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" class="button2" /> </fieldset> </form> <!-- ENDIF -->
mutlaka o kodun altına yazılacak diye birşey yok. kodları incele anasayfanda altta yer alan menülere ait olan kodları dosyada bul o kodları altına yerleştir. bu şekilde yapabilirsin
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir