Arkadaşlar herkese selamlar. ya ben anlayamıyorum bu mod kurulumunu. mod kurulumlarıyla ılgılı konulara falan bakıyorum. ama anlayamıyorum bır turlu arkadaslar. lutfen kızmayın...
sql'de nası deısıklık falan yapıcam hıc anlamadım. phpmyadmın mı farklı ya da bılmıyorm. lutfen bılen arkadaslarımız resımlı bır anlatım ya da şöyle detaylı guzel bır anlatım yaparsanız cok guzel olur. emınım benm gıbı anlayamayan daha baska ınsanlar da vardır... şimdiden cok tesekkur ederım dostlar...
MOD Kurulumunu Anlayamıyorum :'(
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: MOD Kurulumunu Anlayamıyorum :'(
zaten modları indirdiğinde içinde anlatım ı olan dosyada vardır insatall adında onu açınca ne yapacağın yazar
örneğin
şu dosyayı aç şuraya şunu yapıştır gibisinden öle vs vs indirdiğni modun içinde kurulumu var
örneğin
şu dosyayı aç şuraya şunu yapıştır gibisinden öle vs vs indirdiğni modun içinde kurulumu var
-
- Kayıtlı Kullanıcı
hocam onu anladım da database de yapmam gereken değişiklikler var bazılarında. onları phpmyadmin'de nasıl değiştirebilirim?? onu bilmiyorum. o yuzden kuramıyorum :'(
imzamda linki bulunan mod kurulum makelesini incelersen SQL sorgularının nasıl yapılacağı detaylı olarak anlatılmıştır.
sorunun olursa o başlıkta sorabilirsin.
sorunun olursa o başlıkta sorabilirsin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir