YardıM

phpBB 3.0.x sürümlerindeki stiller / temalar için yapılan rütbe resimleri, ifadeler, avatarlar, butonlar, logolar, bannerler.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
mertcans
Kayıtlı Kullanıcı

YardıM

Mesaj gönderen mertcans »

arkadaşlar bn siteme ruh halim modu eklemek istiyorum bide siteme alttaki resimde kırmızıyla gösterilmiş yerler gibi alt forumlar açmak istiyorum anlatırmısınız isterseniz resimlede anlatım olurr..
bide böle kadaeh gibi yer varya orayada icon eklemek istiyom ama en önemlileri ruh halim ve alt forum anlatırsanız sevinirim
http://tubabuyukustun.forump.info
buda sitem
buda resim
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

bide bunlar gibi ruh halim siteyi kim tavsiye etti özel bölüm
öle eklemek istiyom anlatırsanız sevinirim
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
mertcans
Kayıtlı Kullanıcı

Re: YardıM

ya yardım edin noLur.. :(
Kullanıcı avatarı
yenimakale
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen yenimakale »

Sorularınızdan bir tanesinin cevabını biliyorum sanırım :D O da alt kategori olayı. Alt kategoriyi şu şekilde ayarlıyorsunuz:

Kısaca
Alt forum yapmak istediğiniz başlığın özelliklerine girin Seçeneklerde "Açıklama içerisinde altforum listesi" ve
"Ana-forumun açıklaması içerisindeki altforum listesi" yazan seçenekleri "Evet" yapın. Ana sayfada alt kategori olarak görünecektir.

Uzunca
* Yönetim Kontrol Paneli'ne girin
* Soldan 3. sırada "Forumları Yönet"e tıklayın
* Karşınıza anakategoriler çıkar. Sizin yapmak istediğiniz bunların alt kategorilerini bu başlıklarda göstermek. Onu yapmak içinde alt kategorisi olan gruba tıklarsınız. Mesela "Eğitim" ana kategori diyelim. Alt kategorileri de "Tarih" ve "Coğrafya" olsun. Siz "Eğitim"e tıklayın. Alt kategoriler karşınıza çıkar.
* Alt kategorilerin sağında yeşil renkli bir simge var "Düzenle" simgesi. Ana sayfada alt kategori olarak göstermek istediğiniz başlıkta bu düzenleye girin. Seçeneklerde "Açıklama içerisinde altforum listesi" ve
"Ana-forumun açıklaması içerisindeki altforum listesi" yazan seçenekleri "Evet" yapın. Ayarları kaydedin.
mertcans
Kayıtlı Kullanıcı

çok saol teşekkür ederim... :D
mertcans
Kayıtlı Kullanıcı

http://turkiye.forum777.com/profile.for ... greed=true
bu sitedeki gibi ruh halim eklemek istiyomm
mertcans
Kayıtlı Kullanıcı

tmm bana ruh halim modu için yardım edecek yok :(:(
evrimanik
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen evrimanik »

Merak Etme Simdi Hazirliklari Yapiyorum. Sana Yardim Edecegim. Bu arada Verdigin site benim sitem. :)
Bu arada hangi tarayici kullaniyorsun. internet explorer mi? mozilla firefox mu? bu cok onemli
mertcans
Kayıtlı Kullanıcı

internet expololer 7 saol siten çok güzel bu arada :D
mertcans
Kayıtlı Kullanıcı

olmuyomu ruh halim modu yazdın bi bi daha yazmadın :(:(
evrimanik
Kayıtlı Kullanıcı

Arkadaşım Biliyorum Beklettim ama Buna Deyecek!. Senin İçin Videolu Bir Anlatım Yaptım ve Youtube'a Gönderdim. Eğer İşine Yararsa Senden Sadece Bişey İsticem. Emeğe Saygı. Bi Teşekkür veya Sağol vs.

http://www.youtube.com/watch?v=r53l7gkGzHc
mertcans
Kayıtlı Kullanıcı

işe yarasada yaramasada saol çok uğraşdın ellerine sağlık
mertcans
Kayıtlı Kullanıcı

işe yaradı saol
evrimanik
Kayıtlı Kullanıcı

İşe Yaradığına Sevindim.
Kullanıcı avatarı
yenimakale
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen yenimakale »

Vay be çok ilginç bir konuşma olmuş aranızdaki :) sorununuzun halledildiğine sevindim...
mertcans
Kayıtlı Kullanıcı

alt forum nasıl oluyor peki ..:S
Kilitli

“3.0.x Stil Grafikleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir