Kul Rütbesi-grubu Mesaj saysına gore nasıl OTOMATIK değişir?

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Cedric_Worge
Kayıtlı Kullanıcı

Kul Rütbesi-grubu Mesaj saysına gore nasıl OTOMATIK değişir?

Mesaj gönderen Cedric_Worge »

Arkadaşlar selamlar. hani vb de falan kullanıcı rütbeleri, uyenın mesaj sayısına gore otomatık değişirya. ben oyle bırsey yapmak ıstıyorum. rutbesı veya grubunun, benım belırledıgım mesaj sayılarında otomatık olarak degısmesını nasıl saglarım??

şimdiden herkese tesekkur ederım...
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Kul Rütbesi-grubu Mesaj saysına gore nasıl OTOMATIK değişir?

Mesaj gönderen Dn_35 »

:arrow: Auto Groups MOD'unu kurabilirsin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Cedric_Worge
Kayıtlı Kullanıcı

tamam hocam. hemen deniyorum. çok teşekkür ederim
carleone
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen carleone »

hocam ben indirdim bu modu fakat kuramadım nasıl kurcaz yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler
Cedric_Worge
Kayıtlı Kullanıcı

ben kurdum çokta gsl calısıor arkadasım. neresını yapamadıgını soylersen yardımcı olmaya calısayım sana.
Cedric_Worge
Kayıtlı Kullanıcı

Dn_35 isimli arkadasımıza da cok tesekkur ederım...
carleone
Kayıtlı Kullanıcı

ya dosyanın içinde contrib root falan var napcaz onları anlamadım install metni de yok yani ben bilmiyorum ne yapılcagını :(
Cedric_Worge yazdı:ben kurdum çokta gsl calısıor arkadasım. neresını yapamadıgını soylersen yardımcı olmaya calısayım sana.
Cedric_Worge
Kayıtlı Kullanıcı

ben contrib'e falan hıc dokunmadım. seni direk "root" klasoru ılgılendırıyor. bak oncelıkle "auto groups 100" adlı dosyayı aç ve sağ üst köşedeki dil sekmesınde "Turkish"i seç. sonrada ordakı verılen yonergelere uygun olarak once database'e eklemen ıcın verılen kodu phpmyadmın'le falan eklemen lazım. sonra da root klasorunun ıcındekı dosyaları, "auto groups 100" klasorunun ıcınde belırtılen yerlere koyman lazım.bunları yaptıktan sonra da sana "auto groups 100" dosyasının ıcınde, sıte dosyalarından bazılarının ıcıne bazı kodların eklenmesı gerekıyor. eklemen greken kodları, nereye ekleyeceını gene o dosyada gostermıs. yanı ordakı yonergelere uy sadece. ha eger database'e gırdı eklemeyı bılmıyorsan da viewtopic.php?f=30&t=108 bu baslıgı okumanı onerırım arkadasım. gene yapamazsan hangı adımda takıldıgını yaz.
carleone
Kayıtlı Kullanıcı

hocam dediklerinizi yaptım yani modu ekledim diye düşünüyordum fakat şöyle bir hata verdi
Genel Hata
SQL ERROR [ mysqli ]

Unknown column 'group_auto_default' in 'field list' [1054]

Bu hatayı nasıl giderebilirim?? bilginiz varsa yardım eder misiniz??
Cedric_Worge yazdı:ben contrib'e falan hıc dokunmadım. seni direk "root" klasoru ılgılendırıyor. bak oncelıkle "auto groups 100" adlı dosyayı aç ve sağ üst köşedeki dil sekmesınde "Turkish"i seç. sonrada ordakı verılen yonergelere uygun olarak once database'e eklemen ıcın verılen kodu phpmyadmın'le falan eklemen lazım. sonra da root klasorunun ıcındekı dosyaları, "auto groups 100" klasorunun ıcınde belırtılen yerlere koyman lazım.bunları yaptıktan sonra da sana "auto groups 100" dosyasının ıcınde, sıte dosyalarından bazılarının ıcıne bazı kodların eklenmesı gerekıyor. eklemen greken kodları, nereye ekleyeceını gene o dosyada gostermıs. yanı ordakı yonergelere uy sadece. ha eger database'e gırdı eklemeyı bılmıyorsan da viewtopic.php?f=30&t=108 bu baslıgı okumanı onerırım arkadasım. gene yapamazsan hangı adımda takıldıgını yaz.
Cedric_Worge
Kayıtlı Kullanıcı

valla bende herhangi bir sorun çıkmadı... hocam belkı sql içine kodları gırersen yanlıs/fazladan karakterler gırmıs olablırsın. tekrar denesene kodu gırmeyı
carleone
Kayıtlı Kullanıcı

hocam sql içindeki dediğin anlayamadım ben sql diye bi yere kod eklemedim sanırım. nerde ki o
Cedric_Worge yazdı:valla bende herhangi bir sorun çıkmadı... hocam belkı sql içine kodları gırersen yanlıs/fazladan karakterler gırmıs olablırsın. tekrar denesene kodu gırmeyı
carleone
Kayıtlı Kullanıcı

sql kodlarını nereye giriyoruz lütfen yardım edin bana :(
Kullanıcı avatarı
dlxattack
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen dlxattack »

Arkadasım mod kurulum makalesini okumanı tavisye ederim :) !!! viewtopic.php?t=108

Sql kodlarını phpmaydmınden eklıjeksın verdıgm lınkı iyiyce kavra orada anlatıylıyor ;)
PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
Cedric_Worge
Kayıtlı Kullanıcı

sitenin hosting panelınde database olusturduun yrde phpmy admın benzerı bır program vardı. onu kullanarak forum sıtende kullandıgın database'ye giriş yap. phpmy admın acıldıgında. soldaki menude en uste database secılen yer var oranın ustunde kare bıcımlı kucuk bı ıkon gorursun. ıkon buyuk ıhtımalle yesıldır ve ustunde SQL yazar. ona tıkla. acılan bır pencere olcak kucuk. mod kurulumunu anlatan dosyanın ıcındekı SQL kısmına yapıstırman gereken kodları gostermıs. o kodları o acılan yere yapıstır. onayla ıslemı. hepsı bu. gene yapamazsan özel mesajla ulaş hocam bana. eger ıstersen ben snn ıcın yapayım.

arkadaslar bana gene yapamazsan ozel mesajla ulaş yapayım dedım ama site kurallarına aykırı mı bilmıyorm. aykırıysa lutfen uyarın
carleone
Kayıtlı Kullanıcı

hocam çok teşekkür ederim yardımın için sana ne kadar teşekkür etsem azdır :)
Cedric_Worge yazdı:sitenin hosting panelınde database olusturduun yrde phpmy admın benzerı bır program vardı. onu kullanarak forum sıtende kullandıgın database'ye giriş yap. phpmy admın acıldıgında. soldaki menude en uste database secılen yer var oranın ustunde kare bıcımlı kucuk bı ıkon gorursun. ıkon buyuk ıhtımalle yesıldır ve ustunde SQL yazar. ona tıkla. acılan bır pencere olcak kucuk. mod kurulumunu anlatan dosyanın ıcındekı SQL kısmına yapıstırman gereken kodları gostermıs. o kodları o acılan yere yapıstır. onayla ıslemı. hepsı bu. gene yapamazsan özel mesajla ulaş hocam bana. eger ıstersen ben snn ıcın yapayım.

arkadaslar bana gene yapamazsan ozel mesajla ulaş yapayım dedım ama site kurallarına aykırı mı bilmıyorm. aykırıysa lutfen uyarın
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir