PhpBB3 ile ilgili ilk izlenimleriniz
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: PhpBB3 ile ilgili ilk izlenimleriniz
Arkadaşlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama. Yanlış yere yazıyorsam kusuruma bakmayın.
PhpBB3 daha teferruatlı. Bazı üyelerden teşekkür aldık bazı üyeler ise yadırgadı.
Herneyse alışacaklar.
Moderatör arkadaşların rengini bir türlü değiştiremedik. Normal üye gibi görünüyorlar. Bunun bir kolay tarafı var mıdır ? Nerede yanlış yapıyorum ?
PhpBB3 daha teferruatlı. Bazı üyelerden teşekkür aldık bazı üyeler ise yadırgadı.
Herneyse alışacaklar.
Moderatör arkadaşların rengini bir türlü değiştiremedik. Normal üye gibi görünüyorlar. Bunun bir kolay tarafı var mıdır ? Nerede yanlış yapıyorum ?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hallettim, teşekkürler yine de.
Birde şu aktif 10 konu ekranda direkt görünebilse.
Böyle bir imkan var mıdır ?
Birde şu aktif 10 konu ekranda direkt görünebilse.
Böyle bir imkan var mıdır ?
tabiki güzel... ama yinede işin büyük kısmı adminlerin elinde... güzelleştirdikleri kadar çirkinleştirebilirlerde...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
phpbb3 çok hızlı ama keşke gorunum olarak vblue gıb olsaydım vblue çok kullanışlı ama tabıkıde phpbb 

PhpBB 3 gerçekten çok iyi bir forum sistemi, hız/performans, css kodlama, kolay kullanım.
Herşey mevcut.
Herşey mevcut.
her şey çok güzel de, site içindeki (site dışına giden) bağlantıları yeni sayfada açtıramıyor muyuz?
viewtopic.php?f=34&t=9970lestioni yazdı:her şey çok güzel de, site içindeki (site dışına giden) bağlantıları yeni sayfada açtıramıyor muyuz?
Bu modu kullanarak linkleri yeni sekme ya da pencerede açtırabilirsiniz.
Profilin sagda olması ofsayt bir kere,kafadan kaybetti.

- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bu prosilver temasıyla ilgili birşey. subsilver2 ve subsilver2 tabanlı temalarda öyle değil.. Sonuçta o temaya göre değişir. Yazıın üstüne altına da koyabilirsiniz isterseniz hiç koyamazsınızc0ss yazdı:Profilin sagda olması ofsayt bir kere,kafadan kaybetti.![]()

hoş fakat şu anda takıldığım kısım temalar ve kod uygulamak
sanırım mybb gibi kolay birşekilde kod uygulayamayacağım
yinede çalışmalara devam (:
sanırım mybb gibi kolay birşekilde kod uygulayamayacağım
yinede çalışmalara devam (:
evet mybb gibi direkt dosya yükleme ile olmuyor ama zaten phpbbyi kendine has kılan da bu. kodu kendin eklediğin için istediğin yere ekliyorsun ve farklılık yaratabiliyorsun
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
ilk değil de son düşüncemi söyliyim beni ve forumumu çok yıprattı. Keşke başta phpbb ile yola başlamasaydım. Şu an çok pişmanım 

blogcu
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
görünüş bakımından performans bakımından keiliğinde oluşmuş eklentiler bakmından gerçekten profesyonel
prosilver olarak css de benim için devrim

- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
evet ne eklenti ne eklenti !!! valla 3-5 tanesi adam akıllı çalışıyo. Tabi eklentileri kurması da cabası. ben artık sıkıldım phpbb3'den. param olunca taşicam forumumu.serkan_u19911 yazdı:görünüş bakımından performans bakımından keiliğinde oluşmuş eklentiler bakmından gerçekten profesyonel
(kusura bakmayın sevmeye çok çalıştım ama olmadı)
blogcu
phpBB diğerlerinden daha profesyonel bir pakettir bence. Kişiselleştirmesi son derece yüksektir. Özelliklerini öğrendikçe kullanıcısına zevk verir.blogcu forum yazdı:evet ne eklenti ne eklenti !!! valla 3-5 tanesi adam akıllı çalışıyo. Tabi eklentileri kurması da cabası. ben artık sıkıldım phpbb3'den. param olunca taşicam forumumu.serkan_u19911 yazdı:görünüş bakımından performans bakımından keiliğinde oluşmuş eklentiler bakmından gerçekten profesyonel
(kusura bakmayın sevmeye çok çalıştım ama olmadı)
Ücretli sistemlerin destekleri de büyük çoğunlukla ücretlidir. Seçim sizin.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir