[phpbb 3.0 Gold] En İyi 5
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [phpbb 3.0 Gold] En İyi 5
kalpsiz.notepad++ diye bi program var.onunla dil dosyasını aç.yukardan fortat bölümünden"utf8 without bom" diye bi seçenek var.onu seç.sorada türkçe dil karakterlerini düzelt.
turkmusun.tema bölümüden oradaki şablonları felan da yenile.belki düzelir.
turkmusun.tema bölümüden oradaki şablonları felan da yenile.belki düzelir.
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

ben kurdum ancak forumun altında değilde üst tarafında gözüküyor vede Türkçe karakter hatası veriyor yardımcı olabilecek varmı?çok alengirli bişey 

ENGEL
index_body.html içerisine eklediğin, kodunu bunun üstüne ekle.
Türkçe karakterle ilgili olarakda language/tr/mods/top5_index_lang.php var onu editle içerisinde sorun yapan harflerin yerine aşağıda verdiğim karakterleri ekle. Bende anlamıyorum acemiyim sana kendi yaptığım yöntemi yazdım umarım işine yarar
ü--- ü
ö--- ö
ş--- ÅŸ
ı--- ı
ç--- ç
ğ--- ÄŸ
Kod: Tümünü seç
<!-- INCLUDE top5_index.html -->
<!-- IF S_DISPLAY_ONLINE_LIST -->
Türkçe karakterle ilgili olarakda language/tr/mods/top5_index_lang.php var onu editle içerisinde sorun yapan harflerin yerine aşağıda verdiğim karakterleri ekle. Bende anlamıyorum acemiyim sana kendi yaptığım yöntemi yazdım umarım işine yarar

ü--- ü
ö--- ö
ş--- ÅŸ
ı--- ı
ç--- ç
ğ--- ÄŸ
Arkadaşlar yaptım herşey yerli yerinde oldu fakat başlıklar var değerler görünmüyor yani sonuç yok Gold sürümünü kullanmıyorum acaba o yüzden midir.
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
arkadaslar bu modül sadece subsilver 2 için mi uyarlanmıstır?
prosilver ve ayısıgı teması için nasıl yaparız, bir acıklama yapabilir misiniz?
subsilverde calıstırdım fakat diğer temalarda da kullanmak istiyorum ben, simdeiden tesekkürler...
prosilver ve ayısıgı teması için nasıl yaparız, bir acıklama yapabilir misiniz?
subsilverde calıstırdım fakat diğer temalarda da kullanmak istiyorum ben, simdeiden tesekkürler...
arkadaslar bana yardim edin hep bu hata geliyor:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 47: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 97: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3404: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3406: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3407: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3408: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932)
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
EnesBil yazdı:arkadaslar bana yardim edin hep bu hata geliyor:Kod: Tümünü seç
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 47: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 97: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3404: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3406: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3407: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3408: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932)
banada hep bu hatayi veriyordu birseyi yalnis eklemis olabilirsin herseyi kontrol et sonra zula temizligi ve tema yenilemesi yap ben öyle yaptim oldu ve index.php yi dosyanin icindekiyle degistir ben böyle yaptim ve simdi sorunsuz calisiyor
edit: ondan önce ama yedekleme yapmayi unutma

- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
En İyi 5
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 47: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 97: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
olmadi arkadas yaaa.... indexden kaynaklanior galiba... bi baksaniz:EsmerÖzcan yazdı:EnesBil yazdı:arkadaslar bana yardim edin hep bu hata geliyor:Kod: Tümünü seç
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 47: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 97: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3404: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3406: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3407: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3408: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932)
banada hep bu hatayi veriyordu birseyi yalnis eklemis olabilirsin herseyi kontrol et sonra zula temizligi ve tema yenilemesi yap ben öyle yaptim oldu ve index.php yi dosyanin icindekiyle degistir ben böyle yaptim ve simdi sorunsuz calisiyor
edit: ondan önce ama yedekleme yapmayi unutma
http://enesbil.en.funpic.de/index.txt
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sorunu buldum
sen böyle yapmisin
// top 5 sur index du forum
include($phpbb_root_path . 'includes/top5_index.' . $phpEx);
// Assign index specific vars
ama böyle olmasi gerekiyordu
sen böyle yapmisin
ama böyle olmasi gerekiyordu
abi sagol ama mahlesef yine olmadi.... sonra baska bisi denedim,
include($phpbb_root_path . 'includes/top5_index.php' . $phpEx);
bunu tüm sildim sonra kayit ettim ama sidmik oldu ama böyle gösteriyor:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
include($phpbb_root_path . 'includes/top5_index.php' . $phpEx);
bunu tüm sildim sonra kayit ettim ama sidmik oldu ama böyle gösteriyor:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
türkce dosyasini yüklemelisin yüklenmemis galiba bendede böyledi sonra türkce dosyasini yeniden yükledim ozaman oldu
sagol abi ya ama ondan kaynaklanmiyormus... benim prefix basligim phpbb_1 idi sonra degistirdim simdi oldu...
sagol
sagol
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
rica ederim olduguna sevindimEnesBil yazdı:sagol abi ya ama ondan kaynaklanmiyormus... benim prefix basligim phpbb_1 idi sonra degistirdim simdi oldu...
sagol

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir