[phpbb 3.0 Gold] En İyi 5

phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [phpbb 3.0 Gold] En İyi 5

Mesaj gönderen mc_kelleci »

kalpsiz.notepad++ diye bi program var.onunla dil dosyasını aç.yukardan fortat bölümünden"utf8 without bom" diye bi seçenek var.onu seç.sorada türkçe dil karakterlerini düzelt.

turkmusun.tema bölümüden oradaki şablonları felan da yenile.belki düzelir.
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
Kullanıcı avatarı
Nightmare
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Nightmare »

ben kurdum ancak forumun altında değilde üst tarafında gözüküyor vede Türkçe karakter hatası veriyor yardımcı olabilecek varmı?çok alengirli bişey :D
ENGEL
rota
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen rota »

index_body.html içerisine eklediğin,

Kod: Tümünü seç

<!-- INCLUDE top5_index.html -->
kodunu

<!-- IF S_DISPLAY_ONLINE_LIST -->
bunun üstüne ekle.

Türkçe karakterle ilgili olarakda language/tr/mods/top5_index_lang.php var onu editle içerisinde sorun yapan harflerin yerine aşağıda verdiğim karakterleri ekle. Bende anlamıyorum acemiyim sana kendi yaptığım yöntemi yazdım umarım işine yarar :roll: :D

ü--- ü

ö--- ö

ş--- ÅŸ

ı--- ı

ç--- ç

ğ--- ÄŸ
Kullanıcı avatarı
Nightmare
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Nightmare »

rota saolasın sayende yaptım
ENGEL
eyp
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen eyp »

Arkadaşlar yaptım herşey yerli yerinde oldu fakat başlıklar var değerler görünmüyor yani sonuç yok Gold sürümünü kullanmıyorum acaba o yüzden midir.
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen aciyagulmek »

arkadaslar bu modül sadece subsilver 2 için mi uyarlanmıstır?
prosilver ve ayısıgı teması için nasıl yaparız, bir acıklama yapabilir misiniz?
subsilverde calıstırdım fakat diğer temalarda da kullanmak istiyorum ben, simdeiden tesekkürler...
EnesBil
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen EnesBil »

arkadaslar bana yardim edin hep bu hata geliyor:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 47: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 97: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3404: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3406: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3407: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3408: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932)
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

EnesBil yazdı:arkadaslar bana yardim edin hep bu hata geliyor:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 47: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 97: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3404: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3406: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3407: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3408: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2932)

banada hep bu hatayi veriyordu birseyi yalnis eklemis olabilirsin herseyi kontrol et sonra zula temizligi ve tema yenilemesi yap ben öyle yaptim oldu ve index.php yi dosyanin icindekiyle degistir ben böyle yaptim ve simdi sorunsuz calisiyor

edit: ondan önce ama yedekleme yapmayi unutma :D
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

En İyi 5

Mesaj gönderen radyobulut »

dil dosyasına ellemedim yani ingilizcesini tr nin içine ekledim. karakter sorunu ççıkaracağını zannetmiyorum. Ve aklıma gelebilecek hata şu: bu moddaki tarih ve ay isimleri phpbb ninkilerle çakışıyor. yani aynı değişkenler vs.... Acaba sorun bu olabilir mi diyeceğim ama tam emin değilim..
EnesBil
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen EnesBil »

EsmerÖzcan yazdı:
EnesBil yazdı:arkadaslar bana yardim edin hep bu hata geliyor:

banada hep bu hatayi veriyordu birseyi yalnis eklemis olabilirsin herseyi kontrol et sonra zula temizligi ve tema yenilemesi yap ben öyle yaptim oldu ve index.php yi dosyanin icindekiyle degistir ben böyle yaptim ve simdi sorunsuz calisiyor

edit: ondan önce ama yedekleme yapmayi unutma :D
olmadi arkadas yaaa.... indexden kaynaklanior galiba... bi baksaniz:
http://enesbil.en.funpic.de/index.txt
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

sorunu buldum
sen böyle yapmisin

// top 5 sur index du forum
include($phpbb_root_path . 'includes/top5_index.' . $phpEx);

// Assign index specific vars

ama böyle olmasi gerekiyordu

// Assign index specific vars
include($phpbb_root_path . 'includes/top5_index.' . $phpEx);
akblt.space

EnesBil
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen EnesBil »

abi sagol ama mahlesef yine olmadi.... sonra baska bisi denedim,
include($phpbb_root_path . 'includes/top5_index.php' . $phpEx);
bunu tüm sildim sonra kayit ettim ama sidmik oldu ama böyle gösteriyor:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

türkce dosyasini yüklemelisin yüklenmemis galiba bendede böyledi sonra türkce dosyasini yeniden yükledim ozaman oldu
akblt.space

EnesBil
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen EnesBil »

sagol abi ya ama ondan kaynaklanmiyormus... benim prefix basligim phpbb_1 idi sonra degistirdim simdi oldu...
sagol
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

EnesBil yazdı:sagol abi ya ama ondan kaynaklanmiyormus... benim prefix basligim phpbb_1 idi sonra degistirdim simdi oldu...
sagol
rica ederim olduguna sevindim :D
akblt.space

Kilitli

“3.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir