e-posta sorunu...

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
bdajans
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

e-posta sorunu...

Mesaj gönderen bdajans »

Merhaba arkadaşlar,
benim e-posta gönderme ve alma sorunum var, bir türlü sorunumu nasıl çözeceğimi bulamadım...,
Sorulan soru ve cevaplarda aradım, ancak çözüme ulaşacak bilgiye rastlamadım...
e-posta ayarlarında posta alacak olduğum adresi giriyorum, ancak gelen ve giden bir posta yok malesef...
Hosting firmama sordum sorun ordan mı diye, fakat normal gözüküyor diyorlar...
Forum ayarlarında sorunum olabileceğini ve destek veremeyeceklerini, çözümü destek forumlarında aramamı söylüyorlar...
Fakat bu forumda malesef sorular cevaplanmıyor... Hatalı sorumu soruyoruz, yoksa ilgilenen ve bilgisi olan mı yok...
Teşekkür ederim...
bdajans
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: e-posta sorunu...

Mesaj gönderen bdajans »

E-posta hatası
» EMAIL/PHP/mail()
/phpBB3/adm/index.php

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_messenger.php on line 410: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "212.101.96.190" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set()
Posta gönderdiğimde bu hatayı veriyor ne demek istiyor acaba ve nasıl çözebilirim...
Hiç bir şekilde ne gidiyor ne de geliyor postalar...
matraxxx
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen matraxxx »

Ykp Den E-posta ayarlarını kurcala smtp degerlerını wermene gerenk yok dıye dusunuyorum
bdajans
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen bdajans »

Evet dostum ilk önce zaten öyle yaptım...
Sonra smtp ile deneme yaptım...
O halde de hata veriyor, hala çözebilmiş değilim sorunumu...
Yardımcı olabilecek bir dost varsa, lütfen bekliyoruz...
Teşekkürler...
bdajans
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen bdajans »

Dostlar, bir bilgi paylaşacak yok mu ortalarda...
E-posta ayarlama nasıl olacak?
Sadece posta adresi yazmak yetmedi...
Başka bölümlerde bir ayar mı gerekecek?
Nasıl çözeceğiz bu meseleyi, yok mu bir bilgisi olan?
captain1520
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen captain1520 »

eğer birşey yapamzsanın hostinginiz ile irtibata geçın ben öyle yaptım düzeltiler
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

bdajans yazdı:
E-posta hatası
» EMAIL/PHP/mail()
/phpBB3/adm/index.php

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_messenger.php on line 410: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "212.101.96.190" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set()
Posta gönderdiğimde bu hatayı veriyor ne demek istiyor acaba ve nasıl çözebilirim...
Hiç bir şekilde ne gidiyor ne de geliyor postalar...
Eğer bir firmadan hosting hizmeti alıyorsanız o kişilere bu durumu söylemelisiniz. php.ini dosyası içerisinden smtp ayarlarını ve php'nin mail gönderme fonksiyonunu açmaları lazım. Bu hatayı direk onlara kopyalayın onlar anlarlar sorunu. Eğer server kendinize aitse ve root erişiminiz varsa kendiniz bu söylediklerimi yapmalısınız. phpBB ile alakalı bir sorun değil bu, başka php yazılımları kurup e-mail gönderip almayı deneyin siteden gene aynı hatayı verecektir.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
bdajans
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen bdajans »

Tamam dostlar sorun kısmen çözüldü...
SMTP ayarları sadece girildi ve posta gidiyor...
Ancak bu seferde, karakterler bozuk gidiyor ne olabilir acaba...
Bir de, aktivitasyon mailinin içindeki link bozuk gidiyor...
Nerde hata olabilir?
İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir