phpBB Kurulumu
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: phpBB3 Kurulumu
arkadaşlar aynen sırayı takip ettim ama
9. sırada start install bölümü yerine test again yazısı çıkıyor bu ne demek.
9. sırada start install bölümü yerine test again yazısı çıkıyor bu ne demek.
aciklama icin tskler
bi sorum var
kurulumdan sonra bu 777 chmod yaptığımız dosyaları tekrar eski chmod değerlerine getirecekmiyiz ?
kurulumdan sonra bu 777 chmod yaptığımız dosyaları tekrar eski chmod değerlerine getirecekmiyiz ?
Hayır, çünkü o klasörlere kullanıcılar tarafından avatar ya da dosya eklenebilmesi için chmod 777 olarak kalması gerekiyor.ilhanfire yazdı:bi sorum var

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Arkadaslar ben son surumu ındırdım ama ıcınde hıcbır klasor yok hepsı al acık ortada dosyaların yanı ınstall/install.php dıye bır dızın yok install dosyası ve dıgerlerı anadızındeler nasıl olcak bu?
ınstall/install.php diye bir dizin yok zaten, http://www.siteadresi.com/install bağlantısını çağıracaksınız tarayıcınızdan.kaqpa yazdı:Arkadaslar ben son surumu ındırdım ama ıcınde hıcbır klasor yok hepsı al acık ortada dosyaların yanı ınstall/install.php dıye bır dızın yok install dosyası ve dıgerlerı anadızındeler nasıl olcak bu?

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Burda yazılan herseyi eksiksiz bir biçimde bastan sona uyguladım. Ama sitemin adını kullanarak intstall ı çağırdığım kısıma geldiğimde firefox da explorer de devamlı olarak hata veriyor ve panel hiç bir şekilde gelmiyor. Acaba bunun nedeni ne olabilir_? Örnek : http://www.siteadım.com/phpBB3/install/
Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
ne hata veriyor yazsan belki yorum yapabiliriz
Not Found
The requested URL /phpBB3/install/ was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.37 Server at www.duzcemermer.com Port 80
Bilindik sayfa veya gerekli dosya bulamama hatası.
The requested URL /phpBB3/install/ was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.37 Server at www.duzcemermer.com Port 80
Bilindik sayfa veya gerekli dosya bulamama hatası.
ftp den kontrol edin install klasörünün içini boş atmış olabilirsiniz. dosya bulunamadının başka açıklaması olamaz. yada www.siteadın.com dan sonra install klasörünün hedefini doğru yazamamış olabilirsin
Yok olmuyor sabahtan beridir uğraşıyorum ama bir türlü olmuyor. Acaba benim alanımın php uyumlu olmama gibi bir durumu olabilirmi. Bu tarz bir sorunla karşılaştınızmı hiç_? Bir türlü install ı çağıramıyorum. Browser hata raporuyla karşılaşıyorum hep.
bildiğim kadarıyla phpbb3 mysql 4 den yukarısıyla uyumlu çalışıyor yanılıyorsam arkadaşlar beni uyarsın ama sizde phpbb2 çalışıyorsa şu anki hostunuzda phpbb3 ünde hatasız çalışması gerekir diye düşünüyorum. şöyle birşey yapabilirsiniz farklı bir browser kullanarak instal klasörüne ulaşmaya çalışın eğer yine de olmazsa başka bir db açarak başka bir dizinde sıfır phpbb3 kurulumu yapın eğer bir sorun çıkmazsa sorun sizin kuramamanızdan kaynaklanıyor demektir. sorun çıkarsa hostunuzdan kaynaklanıyor demektir. bu şekilde bir yol izleyebilirsiniz
Bütün aşamaları sorunsuz bi şekilde geçtim ve forum kuruldu ama en son siteye erişmeye çalıştığımda bembeyaz bir sayfa çıkıor başka da bişey yok neden olabilir ?
anlatıldığı gibi kurdum.
ama türkçe dil paketini yükleyemedim.
anlatım için teşekkürler bide türkçesini nasıl yüklüyecez onu söyleyebilirmisiniz
ama türkçe dil paketini yükleyemedim.
anlatım için teşekkürler bide türkçesini nasıl yüklüyecez onu söyleyebilirmisiniz
bu forumu kurmak için her hangi bir ücret ödeniyor mu?yani paralı mı?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 0 misafir