prosilver - viewtopic_body.html

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
esato
Kayıtlı Kullanıcı

prosilver - viewtopic_body.html

Mesaj gönderen esato »

phpBB3 sürümü: 3.0.1
Panonun tam adresi: http://www.vahsika.net
Dil paketini indirdiğiniz adres: phpbb.com
Eklentiler / Temalar: prosilver (editlemesi)
Eklentilerin indirme adresi: eklenti yok
İşletim sistemi, php ve mysql sürümünüz: linux
Sorun çıkan sayfa URL adresi: http://www.vahsika.net

Soru/hata tanımlamaları: sorun forum başlıklarını görüntülerken ortaya çıkıyor temadan kaynaklanan birşey önceden düzenlemiştim fakat yenilerde forumu tekrar kurduğumda önceden nasıl düzelttiğimi unuttuğum için çözemedim. viewtopic_body.html dosyasını editlemiştim viewtopic_body.html dosyasında avatar ve üye nick 'i sol tarafta görünüyor. fakat hizalamada problem var bunuda aşağıda link'ini verdiğim adreste açık olarak belirttim. aşağıya viewtopic_body.html kodunu koyuyorum ve viewtopic_body.html dosyası ek olarak quickreply_body dosyasına ihtiyaç duyduğu için ekte dosyada mevcut sizden ricam düzeltebilirmisiniz bunu qünlerdir uğraşıyorum ama bir türlü çözemedim. Viewtopic_body.html ve quickreply_body.html dosyaları ekte mevcuttur ilgilenirseniz sevinirim... ve anlatımlı resimide koydum ek'e şimdiden hepinize teşekkürler...

sizden istediğim bunu düzenleyip buraya tekrar koyarsanız sevinirim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Resimli anlatım için tıklayın : [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Dosya ekleri
html dosyaları.rar
viewtopic_body.html ve quickreply_body.html mevcut
(5.92 KiB) 153 kere indirildi
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir