site logosunun linkini değiştirmek
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
site logosunun linkini değiştirmek
evet arkadaşlar üst soldaki site logosunun linkini portalıma yönlendirmek istiyorum nasıl yapabilirim biraz acemi olduğumu göz önünde bulundurun açklarken lütfen yani bi kod verip al bunu yapıştır falan derseniz bişey anlamam:) ama nereye nasıl yapıştıracağımıda solerseniz daha iyi olur gibi:)
teşekkürler
teşekkürler
Re: site logosunun linkini değiştirmek
overal header i aç ordan site name olan kısmın altında index li bir yazı yazar ordaki kodu sil birlik olan reklam alanı kodunu oaray yapıştır link olarak portal ı yaz olur
Logonun göstereceği adres
"http://www.phpbbturkey.com" olsun
Aç
styles/ProSilver/template/overall_header.html
Bul
Değiştir
"http://www.phpbbturkey.com" olsun
Aç
styles/ProSilver/template/overall_header.html
Bul
Kod: Tümünü seç
<a href="{U_INDEX}" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>
<a href="http://www.phpbbturkey.com" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>
olmuyor dediğinizi yaptım ama yine aynı forumun anasayfasına atıyor
Önbelleği/zulayı temizle, tarayıcı geçici internet dosyalarını da temizle.. O zaman dene..
bu dediğini nerden yapabilirim? int. explorer den bahsetmiyorsun heralde..bplr yazdı:Önbelleği/zulayı temizle, tarayıcı geçici internet dosyalarını da temizle.. O zaman dene..
Yönetim Kontrol Paneli -> İstatistikleri sıfırla veya yeniden senkronize et -> Önbellek/zula temizliği
-
- Kayıtlı Kullanıcı
hocam teşekkürler çok işime yaradı teşekkürler
-
- Kayıtlı Kullanıcı
yahu ben bu dediklerinizi bır turlu overal.healder.html de bulamadım oadar çok şey varkı secemıyom aralarından
captain1520 yazdı:yahu ben bu dediklerinizi bır turlu overal.healder.html de bulamadım oadar çok şey varkı secemıyom aralarından
<a href="{U_INDEX}" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>
Bulamazsan, overall_header.htm dosyasını burada göster...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
çok saol kardeş buldum ama ben birşey daha ıstıyorum anasayfa bannerı başka bı yere yonlendırmek ıcın nasıl yapıcaz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir