easymod kurulum hatası

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
karaejder
Kayıtlı Kullanıcı

easymod kurulum hatası

Mesaj gönderen karaejder »

arkadaşlar ben site haritası (Advanced SEO modülünü) oluşturmak istediğim için easymod kurmaya çalıştım fakat şu hatayı aldım
CRITICAL ERROR: the file 'extension.inc' could not be found. Please, make sure EasyMOD has been uploaded under the admin/mods/easymod/ directory of your phpBB installation.

daha sonra baktım ki bende admin klasörü yok ( adm )şeklinde girilmiş easymod_install.php dosyasına girip yolları değiştirdim site adı/adm/....... şeklinde düzelttim yine olmadı

kod bilgim php( sıfır ) baktım hiç birşey anlamadım az buçuk html biliyorum
forumum phpbb3 ve easymod 3.0 için kurmaya çalıştım
yardımcı olabilirmisisniz. şimdiden teşekkür ederim ellerinize sağlık site için :D biraz bilgili olsam direk kuracam ama yok işte zamnla olacak böyle :D
Kullanıcı avatarı
trx
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: easymod kurulum hatası

Mesaj gönderen trx »

Easy mod phpBB3 için gereksiz bir mod..
İstediğin modu elle kurarsan daha başarılı olursun. :wink:
Park's Mania fun factory : Feel the difference â„¢
ForumUp Türkiye : ForumUp Türkiye Destek sitesi
"Her Zaman Fark Yarat!"
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

easymod phpBB2 içindir
karaejder
Kayıtlı Kullanıcı

trx yazdı:Easy mod phpBB3 için gereksiz bir mod..
İstediğin modu elle kurarsan daha başarılı olursun. :wink:
Keşke bilsem :D forumdada baktım ama hiçbirşey anlamadım biraz detaylı anlatıma ihtiyacım var sanırım :D elle kurulum nasıl oluyor forumda anlatılan kod kopyalama bumu elle kurulum
viewtopic.php?f=30&t=108
orda kopyalanacaklar nerede yazıyor
söylediğim moda bakabilirmisiniz (Advanced SEO ) mesajınız için teşekkürler :D
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

phpbb6 yazdı:easymod phpBB2 içindir
Yazdıklamı okumuyorsunuz, boşuna uğraşmayın, "easy mod" phpbb3 te çalışmaz. phpBB3 için "Mods Manager" geliştirmede şu an.
karaejder
Kayıtlı Kullanıcı

kardeş sağolasın anladım kızma :D çalışmıyor ama ben o seo yu nasıl kuracam biraz yardım lütfen umarım yardımcı olursunuz en aznından mutlu olurum şimdiden cevapların için sağol zaman ayırdığın için
Kullanıcı avatarı
trx
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen trx »

Hepsi gayet basit

Find yazan yerin altındaki kelimeyi dosyada arayacaksın CTRL+F kombinasyonu kullan :wink:

Yani oldukça detaylı bir anlatım var nesini anlayamadın ki ? :roll:

viewtopic.php?f=30&t=108
"Her Zaman Fark Yarat!"
karaejder
Kayıtlı Kullanıcı

neyse sağolun kurcalayayım bakalım oldu oldu olmadı ne yapak :D sağlık olsun :D mesajlarınız için sağolun.
Kullanıcı avatarı
trx
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen trx »

Localhost'a bir forum kur orada dene eğer başarılı olursa aynısını sitene aktar. :wink:
"Her Zaman Fark Yarat!"
karaejder
Kayıtlı Kullanıcı

ok denicem inşalalh saten forumunda yedeğini alacam kurabilirsem burda sieze haber veririm ayrıca sorun olursada şu an bu hafta sanırı mödevlerle uğraşacam inşallah hallederim tekrar teşekkkürler :D
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir